снимка: Болкан Ентъртеймънт

Най-очакваният концерт на годината наближава. Предстои серия от интересни активности - някой от феновете ще има възможността да снима със собствения си фотоапарат Джон и групата от много близо, други пък ще „повозят” Bon Jovi на собствения си автомобил. Еуфорията около събитието расте и предстои да достигне върха си точно на 14 май в София на стадион Васил Левски, където Bon Jovi ще забият с първия си концерт от Европейското им турне.

Най-големите авто-фенове на бандата пък могат да вземат участие в играта на Болкън Ентъртейнмънт и www.offroad-bulgaria.com. Избраните авто-фенове ще могат да покажат на всички колко много обичат колата си и коя е любимата им група като преобразят изцяло автомобила си и шофират с най-фенската визия – тази на Bon Jovi. Дни преди концерта всички Bon Jovi автомобили ще вземат участие и в автошествие в София.

На 26 април в клуб Rock It се проведе и финала на Bon Jovi караоке турнира. Шестимата финалисти се боряха за билет за Диамантения кръг за концерта на групата. Жури на турнира в столичния клуб бяха Наско от Б.Т.Р. и актьорът Станимир Гъмов.

Още един билет за Диамантения кръг бе разиграван в продължение на четири месеца между най-преданите фенове на Bon Jovi. Участниците трябваше да „извадят спомените” свързани с бандата, а именно надраскани дрехи, колажи със снимки, изрезки от списания, дори татуировки. Любителите на музиката на Bon Jovi с удоволствие показаха кой какво пази в гардероба си от времето, когато е слушал групата от касетки. Спечели най-фенската снимка с над 400 харесвания във фейсбук.

Коментирай >