снимки: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Бионсе и Pepsi представиха новата телевизионна реклама на компанията, озаглавена Mirrors, озвучена с най-новата песен на певицата Grown Woman. Рекламата с участието на Beyonce е част от глобалната кампания Live For Now на безалкохолния гигант и тръгва едновременно в 70 държави по света пред милионна аудитория.

Mirrors е нов етап от инициативата на Пепси "Живей сега", която насърчава феновете да се насладят на момента тук и сега в епицентъра на поп културата – мото, споделяно Бионсе и Pepsi.

Телевизионната реклама ни представя някои от най-емблематичните образи на Бионсе в кариерата й – включително Bootylicious, Sasha Fierce и Crazy in Love. Вдъхновена от движенията на собствените си огледални отражения от миналото, Бионсе създава новата визия за бъдещето. Mirrors проследява различните етапи в музикалната кариера на певицата, помогнали да се превърне в жената, която е сега, за да разкаже историята на Grown Woman, перфектната визуализация на усещането "Живей сега".

“Много се забавлявах, докато с Pepsi направихме рекламата. Трябваше да „съживя” някои от любимите си образи от миналото. От години не бях виждала голяма част от костюмите и срещата ми с тях беше наистина емоционална. Гордея се с всички тези моменти, защото те ми помогнаха да се развия в артиста, който съм днес”, казва Бионсе.

“Няма друг артист, който да изпълва с по-голямо съдържание мотото на кампанията „Живей сега” от Бионсе. Тя задава стандарти в поп културата и не можеше да искаме по-добър партньор от нея, с който да споделим визията и идеите на компанията. И докато тази реклама е първата крачка от нашето сътрудничество, паралелно развиваме различни инициативи към феновете по света, в подкрепа на предстоящото й турне The Mrs. Carter Show World Tour Целта ни е да осигурим на публиката интересно съдържание, забавление и незабравими моменти” – казва Брад Джейкман, президент на Pepsi Global Beverages Group.

Снимките на Mirrors са направени в Ню Джърси под режисурата на Джейк Нава, работил с Бионсе по редица проекти включително и видеото на Crazy in Love.  Оператор е носителят на Оскар Клаудио Миранда.

Коментирай >