снимки: Big Brother All Stars

Боби и Цеце получиха първата си задача като Дядо Коледа и Снежанка в новата мисия „Фабрика на дядо Коледа“. В нея двамата трябваше да кръстят Съквартирантите с имена на джуджета. Между предложенията, от които трябваше да избират, са Избухливко, Интригантко, Досадко, Щастливко и Работливко.

Ето и изборът на Дядо Коледа и Снежанка:

Любов получи името Избухливко, Дими – Интригантко, Никола – Досадко, Миро – Щастливко, Стойка – Работливко, Найден – Глупчо, Лиляна – Самохвалко, Вяра – Хубавелко, Надежда – Сърдитко.

Извън Къщата, двамата изгонени тази седмица -  Панайот и Стоян, отпразнуваха свободата си в парти, организирано специално за тях. Двамата премериха сили в кратък билярд турнир и кръстосаха щеки с Никола Кемилев, най-титулуваният български снукър играч.

Гълъбовският футболист се забавляваше в компанията на майка си и нейни колежки учителки, а Стоян беше в шумна компания от свои приятели.

Панайот разкри, че за няколкото дни извън Къщата е получил няколко предложения за професионални ангажименти, а в бъдеще има възможност да го гледаме и от малкия екран в собствена рубрика. Той добави още, че най-много се надява да получи роля в български сериал и стиска палци да поеме дългосрочен ангажимент, за да се премести в столицата.

Коментирай >