снимки: Форум Филм България

Кой не иска да види Дженифър Лопес, Лили Райнхарт, Констанс У и Карди Би да танцуват на пилон, когато група нюйоркски стриптизьорки решават да вземат съдбата си в свои ръце и да изиграят… Уолстрийт?

Филмът „Да свалиш Уолстрийт“ (Hustlers) е вдъхновен от истински събития, описани от известната американска разследваща журналистка Джесика Преслър в списание New York. Оригиналното заглавие на филма „Hustlers“ взаимства и от легендарната верига стриптийз клубове на Лари Флинт Hustler Club.

Комедията събира около пилона любимата на поколения фенове Дженифър Лопес, Констанс У, рапърката Карди Би, актрисата Джулия Стайлс, актрисата и певица Кики Палмър, звездата от „РивърдейлЛили Райнхарт и хип-хоп сензацията Lizzo.

Както може да се очаква от толкова талантлив и ексцентричен актьорски състав, предстои ни да видим много горещи сцени от стриптийз клубовете на Ню Йорк, но и нещо много повече.

След като осъществяват привидно добре замисления си план да свалят брокерите от Уолстрийт и да вземат това, което смятат, че заслужават, момичетата се отдават на луксозен живот и безкраен купон.

Когато си бивша стриптизьорка и успееш да отмъкнеш хиляди долари от омразните банкери, не очакваш някой от тях да се оплаче, нали? Докато всичко излиза от контрол, разбира се.

Дженифър Лопес, която е в главната роля на стриптизьорката Рамона, а също и изпълнителен продуцент на „Да свалиш Уолстрийт“, споделя пред Джими Фалън, че няма търпение публиката да види филма през септември.

„Това е една истинска история за човешката природа, както и за алчността и отчаянието и какво правят хората, когато са в тяхната власт“.

Операция „Да свалиш Уолстрийт“ започва на 13 септември 2019 година.

Коментирай >