Кадри от „Да свалиш Уолстрийт“/снимки: Форум Филм България

Едно от най-големите предизвикателства пред актрисите от „Да свалиш Уолстрийт“ е несъмнено танцът на пилон.

За обучението на момичетата във филма се грижи Джоана Сапаки – бивш изпълнител и акробат от трупата на „Цирк дю Солей“.

Констанс У разказва, че никога в живота си не е изпитвала подобна мускулна треска. Дори Дженифър Лопес – дългогодишна танцьорка с разнообразен опит на сцената – споделя, че това е едно от най-трудните неща, които е правила.

Тренирах почти шест месеца. Носех си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това“, признава латино дивата.

Дженифър Лопес, Констанс У и Лили Райнхарт се качват на пилона в „Да свалиш Уолстрийт“ (ВИДЕО/СНИМКИ)

Вдъхновен от истински истории, „Да свалиш Уолстрийт“ е (комедийна) история, проследяваща живота на няколко стрийптийзьорки, които решават да променят правилата на играта с богатите си клиенти от Уолстрийт.

В началото на 2007 година Дестини (Констанс У) е млада жена, която се опитва да свърже двата края и да се грижи за себе си и баба си. Това съвсем не е лесно.

Всички в стриптийз клуба, в който работи – от управителя през DJ-ите до барманите – очакват своя дял от спечеленото от нея. По един или друг начин…

Животът ѝ се променя завинаги, когато среща Рамона (Дженифър Лопес), която изкарва големите пачки в клуба. Двете дами моментално си допадат и Дестини научава много от триковете на професията от Рамона.

Неустоимата Даймънд (Карди Би) пък добавя пикантна щипка мръснишки движения.

Най-важният урок, който Дестини научава, обаче е, че когато си част от една гнила система, трябва да прецакаш или да бъдеш прецакан.

Дестини и Рамона натрупват купища пари, докато не идва крахът на фондовата борса през 2008 година. Акулите от Уолстрийт ограбват всички и се измъкват безнаказано.

Сега Рамона, Дестини и още две танцьорки, които се присъединяват към тях – неудържимата Мерседес (Кики Палмър) и младата и невинна Анабел (Лили Райнхарт), ще обърнат нещата в своя полза. Схемата им за бърз успех изглежда перфектна и вярват, че никой няма да пострада. Докато нещата не излизат извън контрол. Една съвременна и актуална история, в която Робин Худ е… стриптийзьорка.

Дженифър Лопес, която влиза в ролята на Рамона и на продуцент на филма, споделя, че това, което я привлича към проекта е, че „Да свалиш Уолстрийт“ е за „алчност, власт и американската мечта; за редното и нередното; за това, колко далеч си готов да стигнеш, преследвайки мечтите си”.

“Показваме един свят, който ни е добре познат от киното и телевизията, но от различна гледна точка – тази на танцьорките. Епична кръстоска между криминална драма, стриптийз филм и изследване на икономическата катастрофа, която промени живота на толкова много хора“, описва проекта си сценаристката и режисьор на „Да свалиш УолстрийтЛорийн Скафария.

Коментирай >