снимка: morguefile.com

"Пясък" и "Неон" са горещите тенденции в маникюра за предстоящия летен сезон, съобщава БГНЕС.

Най-актуалните палитри в гел лаковете бяха представени на специално парти с участието на професионалисти от бранша и популярни личности. Специално за събитието певицата Елена Брусарска от Ice Cream демонстрира стилна визия и маникюр в цвят "Сахара" - пясъчно жълто с матови частици, което е сред най-актуалните дневни тенденции за предстоящия летен сезон.

Актуалните тенденции за летните нощи пък представи Десислава Андонова от Sentimental Swingers и Phuture Shock, която често влиза в амплоато на DJ в столични клубове. Музикалната селекция на партито "Пясък & Неон" беше в нейните ръце, които грейнаха в няколко от неоновите цветове. Деси сподели, че когато е зад пулта обича да разчупва класическата визия с червен лак на Sentimental Swingers с по-цветни и ексцентрични решения и ярката лятна палитра идеално пасва на слънчевото настроение в нейните сетове.

"Модата при гел лаковете естествено следва световните тенденции за комбинации между топли матови нюанси през деня и ярки гами и смели съчетания за парти нощите", сподели Боби Тодорова, собственик на Блускайл Нейлс България. "Характерно за предстоящия летен сезон ще е и съчетаването на три или повече различни нюанса при гел маникюра за предизвикване на ефектна цветна експлозия", допълни тя.

Гостите на партито се запознаха и с топ цветовете от двете актуални палитри. Пясъчните нюанси на лято 2015, съчетаващи пастелна светла основа с цветни матови "песъчинки" са: жълтата "Сахара", ексцентричният "лунен пясък" (сива основа със сини и червени частици), нежната "пясъчна роза" и ярките "пясъчен корал" и "розов оазис".

Неоновите нощи пък ще са оцветени в "неофреш" (жълт неон), розовата "първа целувка", цикламеният "розов електрик", сияйната "синя звезда" и екзотичното "хавайско цвете".

Коментирай >