Снимка: sxc.hu

Петък мина и си на прага на чакания от началото на седмицата уикенд. Ако пред теб стои въпросът - "Какво да правя", предлагаме няколко идеи. За съжаление, доста трудно би изпълнилa всички само за два дни, но нито едното не е за изпускане :-)

Пътувай - грабни любимия човек и си изберете близка, но китна дестинация. Смяната на обстановката "за двама" освежава отношенията, зациклили в битовизми в града. Или пък събери приятелките и си направете луда почивка по женски. Гаранция, че партито ще е жестоко! Отиди на гости на роднини - разнообразно е и се отчиташ като добра дъщеря, племенница, внучка.

Разходка сред природата - нямаш кола, не обичаш автобуси, а и парите са на свършване. Паркът обаче е безплатен. С приятели или с книга в ръка - няколко часа сред природата на слънце ще те отърсят от напрежението през седмицата и ще те заредят с положителна енергия за още толкова. Тези, които стават по-рано и искат по-динамичен ден, могат да се разходят и в планината. Есенната гора и поточетата вдъхновяват! За морския бряг да не говорим!

Поглези се - хапни някоя вкусотия, отиди на фризьор, купи си нова дрешка, поспи до късно.

Нещо твое си - отдели време за нещо, което ТИ харесваш - гледай любим и/или нов филм с приятели; изпробвай рецептата за мъфините, които колежката ти препоръча, прочети някое списание, книжка или разцъкай най-новите клипчета в интернет. Каквото и да е - стига изборът да е твой!

Задължително гарнирай с усмивки... и щипка слънце!

Коментирай >