Любовните проблеми на един 5-годишен Казанова

Чаровен  5-годишен Казанова стана истинска сензация в YouTube.  Малкият Ромео споделя във видео любовните си проблеми, които включват три обожателки, с които той не може да се справи. "Бих могъл да имам максимум две гаджета, т

Чаровен  5-годишен Казанова стана истинска сензация в YouTube. 

Малкият Ромео споделя във видео любовните си проблеми, които включват три обожателки, с които той не може да се справи. "Бих могъл да имам максимум две гаджета, три са твърде много!", споделя детето и въздъхва: "Понякога ми се иска да си бях останал на 4!" 

Видеото със заглавие "Хлапето с 99 проблема" е гледано над 2 милиона пъти в YouTube.

Коментирай »
Препоръчваме още
Сложна семейна драма от Джулия Каминито - „Водата на езерото никога не е сладка“ (предложение за четене) Сложна семейна драма от Джулия Каминито - „Водата на езерото никога не е сладка“ (предложение за четене)
ТЕСТ: Добър лъжец ли си? ТЕСТ: Добър лъжец ли си?
„Дневникът на една Проклетия“ от Виржини Л. Сам, Мари-Ан Абесдри (предложение за четене) „Дневникът на една Проклетия“ от Виржини Л. Сам, Мари-Ан Абесдри (предложение за четене)
Как класически игри като Тетрис ни помагат да отслабнем Как класически игри като Тетрис ни помагат да отслабнем
Бракът е полезен за здравето Бракът е полезен за здравето
Има ли рискови професии за развитие на хемороиди и кои са те? Има ли рискови професии за развитие на хемороиди и кои са те?
ТЕСТ: Силна жена ли си? ТЕСТ: Силна жена ли си?
 „Смехът и сълзите“ – новите „Философски закуски“ (предложение за четене) „Смехът и сълзите“ – новите „Философски закуски“ (предложение за четене)
Пет скрити качества на истинския джентълмен Пет скрити качества на истинския джентълмен
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Дженифър Гарнър Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Дженифър Гарнър
Четири стъпки да го съблазниш Четири стъпки да го съблазниш
ТЕСТ: Какви качества трябва да притежава перфектният ти партньор? ТЕСТ: Какви качества трябва да притежава перфектният ти партньор?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби