"Мindless Grinding" на Innerglow - песен за роботизираното ежедневие и за урагана от задължения в животa ни

Новият сингъл на Innerglow среща 80-те с модерната денс музика

21 юли 2023
"Мindless Grinding" на Innerglow - песен за роботизираното ежедневие и за урагана от задължения в животa ни

Photo credit: Virginia Records

Алтернативната рок банда Innerglow се завръща с ретро вдъхновение и модерен пламък в новото си парче "Мindless Grinding".

Песента изразява любовта на триото към Boney M. и Be Gees и ни завърта във времето със звучене от 80-те години, пречупено през призмата на модерната денс музика.

По музика и текст на Innerglow, "Мindless Grinding" е песен за роботизираното ежедневие и за урагана от задължения в животa ни. Сингълът излиза и с официално видео, разказващо за нуждата да избягаме от рутината на ежедневието и да преследваме големите си цели и мечти.

Визуализацията е реализирана от режисьорът, оператор и лице на популярния канал Setup One – Иван Иванов.

Innerglow са майстори в съчетаването на музикалните си таланти със своите професии в реалния живот, отбелязват от Virginia Records. Тодор е журналист, Петър е тонрежисьор, а Матей е преводач. Техните различни професионални занимания допринасят за уникалния звук и индивидуалност на групата.

Феновете на Innerglow ще имат възможността да чуят за първи път „Mindless Grinding” на живо на предстоящия им голям концерт в "Маймунарника" на 28 юли, в София.

Следват концертни дати и във Варна (4 август), Бузлуджа (10 август), Бургас (1 септември), Пловдив (2 септември) и в Стара Загора (3 септември).

Коментирай »
Препоръчваме още
Откровено за естетичната гинекология: Какво трябва да знаят дамите Откровено за естетичната гинекология: Какво трябва да знаят дамите
Време е да укрепим връзката: 6 идеи за съвместни хобита, които да практикуваме с любимия човек Време е да укрепим връзката: 6 идеи за съвместни хобита, които да практикуваме с любимия човек
Усмивката е ключът към красотата Усмивката е ключът към красотата
„Пилат“ на Магда Сабо за пръв път на български език (предложение за четене) „Пилат“ на Магда Сабо за пръв път на български език (предложение за четене)
 Портокалите горят мазнини Портокалите горят мазнини
Най-горещите секс сцени в киното Най-горещите секс сцени в киното
Сливи срещу анемия Сливи срещу анемия
Плуването в студена вода може да намали симптомите на менопаузата Плуването в студена вода може да намали симптомите на менопаузата
Предложение за четене: „Глад“ от Джамал Уариаши Предложение за четене: „Глад“ от Джамал Уариаши
Най-честите женски заблуди за мъжете Най-честите женски заблуди за мъжете
Как да не изгорим на плажа: Безценни съвети от дерматолог Как да не изгорим на плажа: Безценни съвети от дерматолог
Когато на самите тях им изневерят, кръшкачите са безмилостно жестоки Когато на самите тях им изневерят, кръшкачите са безмилостно жестоки
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби