Всеки мъж крие по нещо и обикновено отнема време докато научим какво е то. Често изненадата е толкова неприятна, че ни кара да прекратим макар и новата си връзка.  

Ето няколко доста интересни и комични тайни, които можем да разберем за мъжа според неговата зодия.

Овен

Тайна или не, но Овенът ще се паникьоса, ако им поискаш лаптопа, за да поработиш от него. Най-вероятно, защото е пълен със снимки на голи мацки.

Телец

Той мрази да дели храната си и те ненавижда тайничко всеки път, когато посягаш към чинията му с картофи или към чашата му с бира.

via GIPHY

Близнаци

Той едва ли ще си направи труда да се облече, подстриже и избръсне, ако не му се налага да напуска дома си - мързелът му е пословичен.  

Рак

Чудиш се защо се бави толкова в банята? Ами всъщност Ракът обожава да взима смартфона или таблета си вътре и да играе на безумно идиотски игри.

Лъв

Лъвът тайничко завижда на всички мъже около него, които имат по-добре оформени тела и може да прекара цял ден в съзерцания на своето.

via GIPHY

Дева

Този мъж е голям мечтател и постоянно си фантазира как е супергерой, който те спасява, когато си в беда или пък осуетява грандиозен план за унищожението на планетата.

Везни

Той сдържа сълзите си всеки път, когато гледате заедно някой тъжен филм. Доста по-чувствителен е, но се прави на много корав.

Скорпион

Скорпионът обожава клюките повече от теб и знае всичко за всеки в офиса си.

via GIPHY

Стрелец

Стрелецът би ял каквото и да е, стига да е някакъв продукт, който става за ядене. За него няма никакво значение какво си сготвила.

Козирог

Често изпуска храна на земята, но я събира и я изяжда, защото смята, че така ще подсили имунната си система.

via GIPHY

Водолей

Разглежда снимките на всяка своя нова “приятелка” във Фейсбук, за да види дали има кадър по бански.

Риби

Може да се оригва и да издава разни други звуци много по-силно, отколкото предполагаш, но спазва благоприличие пред теб.

И още зодии и тайни:

Трите зодии, които се вбесяват най-лесно

Зодиите, които ще правят най-много секс през лято 2017

Зодиите, които обичат най-силно

Коментирай >