снимка: Форум Филм България

Даниел Крейг в ролята на агент 007 се завръща за своето пето поред присъствие в „Смъртта може да почака“.

Този път обаче той не е само най-дръзкият таен агент в света, но и вдъхновение за всички талантливи млади артисти.

Създателите на 25-ия юбилеен филм от поредицата дават уникалната възможност на млади и талантливи творци от целия свят да оставят своята следа в емблематичната визуална история на франчайза за Джеймс Бонд.

„Създайте уникален, поразителен, абсолютен Бонд постер“, призовават създателите и творческият екип на „Смъртта може да почака“.

Всички талантливи артисти, в това число илюстратори, графични дизайнери, художници и т.н., могат да се запознаят с подробностите и да пуснат своите предложения за дизайни на специално създадения сайт >>> 007.talenthouse.com.

Главните герои в 25-ия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" отблизо (СНИМКИ/ВИДЕО)

Краят на състезанието ще настъпи на 16 януари 2020 година, когато избрани ще бъдат общо 25 финалисти. Техните произведения ще бъдат представени на журито, състоящо се от някои от най-забележителните членове от екипа на продукцията, а именно Майлък Г. Уилсън, Барбара Броколи, Даниел Крейг и Кари Фукунага, които ще дискутират и излъчат най-добрите от най-добрите.

Победители в надпреварата ще бъдат цели петима участници, които освен парична награда в размер на £2000, ще спечелят изключителната привилегия завинаги да останат част от визуалната история на франчайза за Бонд.

Останалите 20 финалисти ще получат поощрителна награда в размер на £250 и също ще се подредят в редиците на значимите творци в най-успешния филмов франчайз.

Имената на финалистите ще бъдат обявени през февруари 2020 година.

Всички участници в конкурса ще имат шанса именно техният постер да бъде отличен сред останалите и използван в рекламните кампании на филма по света. Този избор също ще бъде направен от създателите на филма и ще бъде оценен по достойнство и уникалност.

Не губете време, а се впуснете смело в това начинание! Защото „Смъртта може да почака“ до 10 април, но не и уникалните възможности!

Коментирай >