снимки: Форум Филм България

Филмите за знаменития агент Джеймс Бонд не са просто успешна поредица, а истински феномен.

Именно това е и причината забавянето и сътресенията в снимачния процес на 25-ия филм да породят безкрайно любопитство и нетърпение.

Е, стартът на снимачния процес бе даден, така че с огромен ентусиазъм можем да споделим – новият филм, посветен на най-известния шпионин в света, е с българско заглавие „Смъртта може да почака“ (оригиналното заглавие е No Time to Die) и ще е в кината у нас от 10 април 2020 година.

В ролята на легендарния агент 007 за пети пореден път влиза Даниел Крейг, който демонстрира изключителна класа и сякаш се превърна в абсолютно олицетворение на представите на зрителите за това как наистина трябва да изглежда един професионален и непобедим шпионин.

В „Смъртта може да почака“ участие взимат и още забележителни актьори, познати ни от предишните заглавия за култовия агент, както и такива, които за пръв път се включват в знаменития франчайз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на

Сред тях са Рами Малек, който има отговорната задача да се превъплъти в ролята на злодея, Ралф Файнс, който се завръща в ролята на М, Леа Сиду, Бен Уишоу, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

Последната снимачна локация на „Смъртта може да почака“ беше Матера, Италия, където специална фотосесия имаха Даниел Крейг, Леа Сиду и режисьорът на продукцията Кари Фукунага.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на

Лондон и Ямайка също бяха част от снимачните локации на филма, а самият принц Чарлз посети продукцията „на терен“ в края на месец юни.

Принц Чарлз на снимачната площадка на новия „Джеймс Бонд“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Добре познатият на всички фенове официален ден на Бонд, известен като Global Bond Day, бе отбелязан на 5 октомври за осми пореден път с тематични събития по целия свят, кулминацията на които беше първата официална визия на „Смъртта може да почака“.

В „Смъртта може да почакаДжеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на безгрижен живот в Ямайка, но спокойствието му е нарушено от нова мисия, поверена от ЦРУ.

Той трябва да тръгне по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология.

Как точно ще се разгърне историята този път и има ли невъзможни неща за агент 007? Вече нямаме никакво търпение да разберем, но поне знаем точно кога! Смъртта може да почака влиза в кината на 10 април 2020 година.

Коментирай >