снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Младата поп сензация Били Айлиш представи дългоочакваната песен към 25 филм за Джеймс Бонд Смъртта може да почака“ (No Time To Die).

Още с появата на новината, че феноменалната Били Айлиш е автор и изпълнител на парчето, феновете по цял свят зачакаха с нетърпение да станат свидетели на уникалната колаборация между една от най-популярните филмови поредици и почерка на съвремието в лицето на Били Айлиш.

Песента носи заглавието на 25-ия филм за легендарния Джеймс Бонд Смъртта може да почака“ и е продуцирана от по-големия брат на певицата - Финиъс О'Конъл заедно със Стивън Липсън.

Оркестралният аранжимент е дело на композитора на музиката на „Смъртта може да почакаХанс Цимер заедно с Мат Дънкли, а китарата в произведението е на Джони Мар.

Посланието и емоционалният заряд нареждат „Смъртта може да почака“ до предходните емблематични хитове.

Тематични парчета за култовата поредица за Джеймс Бонд са изпълнявали някои от най-големите музикални звезди, сред които Адел, Мадона, Пол Маккартни, Тина Търнър, Сам Смит.

Смъртта може да почака“ е 25-ият филм за приключенията на Джеймс Бонд. В ролята на агент 007 за пети и последен път влиза актьорът Даниел Крейг. В лентата ще видим още Рами Малек, който има отговорната задача да се превъплъти в ролята на злодея, Ралф Файнс, който се завръща в ролята на М, Леа СидуБен УишоуНаоми ХарисБили МагнусенАна де АрмасРори Киниър и други.

Режисурата е поверена на Кари Фукунага. Музиката към филма е дело на Ханс Цимер.

Коментирай >