снимки: Форум Филм България

Дебютира първата серия от официалния подкаст на „Смъртта може да почака“.

Екипът на филма създава новия формат, за да доближи зрителите максимално до най-сантименталните моменти от заснемането на продукцията, както и до емоцията да бъдеш част от една от най-популярните и обичани филмови истории на всички времена.

В сериите на подкаста са включени ексклузивни интервюта със звездите от 25-ия филм за агент 007.

Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Лашана Линч, Джефри Райт, Наоми Харис, Ана де Армас, Рори Киниър, Били Магнусен, режисьорът Кари Фукунага и продуцентите Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи помагат на всички фенове да надникнат в неразкритите задкулисни моменти и уникалната атмосфера на снимачната площадка и споделят най-любопитни подробности от създаването на филма, за образите, за отдадеността и отпечатъка, който оставя в тях.

Били Айлиш и Финиъс О'Конъл, които създадоха пилотната песен към саундтрака на „Смъртта може да почака“, също разказват за еуфорията и признателността си за уникалната възможност да бъдат част от продукцията.

Много други ключови фигури – от режисьора на кастинга до супервайзъра на специалните ефекти, взимат участие в сериите на подкаста, за да запознаят зрителите в дълбочина с всичко, което се случва преди на бял свят да излезе такава несравнима по своя характер и визия продукция.

Всеки епизод се фокусира върху различен аспект от наследството на Джеймс Бонд - от музиката през специалните джаджи до костюмите и колите в продукцията.

Подкаст сериите разкриват също как се избират невероятните места и се създават зрелищни каскади, както и отговора на един от най-важните въпроси - „Какво е да бъдеш Джеймс Бонд?

Слушателите на подкаста са и сред първите, докоснали се до музиката на великия Ханс Цимер и записите от вълшебните изпълнения на Лондонската филхармония специално за 25-ия филм за Бонд.

Сериите можете да откриете в Apple, Spotify и другите големи подкаст платформи.

Коментирай >