снимки: Форум Филм България

Новият взривяващ трейлър на „Смъртта може да почака“ е вече факт.

Безпощадни престрелки, смъртоносни заплахи и изключителен хъс за надмощие са само част от сцените и сюжета, които се разкриват пред зрителите.

Новото видео задълбочава линията както на интимността в човешките отношения, така и тази на самоцелната борба за надмощие, която е пагубна и носи единствено разруха.

На фокус в новия трейлър е и образът на злодея, който феноменалният Рами Малек превръща в един от акцентите на продукцията.

Прякото съревнование между най-жестокия и бездушен герой във филмите от поредицата досега и легендарния таен агент е в основата на действието и повдига темата за противопоставяне като въпрос на избор, решение и заблуда.

А дали „момичето на Бонд“ най-сетне няма да остане завинаги като „жената на Бонд“?

Невероятните Леа Сейду, Ана де Армас и Лашана Линч са в ролите на някои от най-ярките образи, които ще променят посоката и ще разкрият нови тайни и емоции. А може би е време именно дамите да превземат мъжкия затворен свят на Бонд?

Гневна вълна в социалните мрежи заради слухове за чернокожа актриса в ролята на Джеймс Бонд

Режисьор на „Смъртта може да почака“ е Кари Фукунага, а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и други.

Сред останалите звезди от актьорския състав на филма са Наоми Харис, Джефри Райт, Бен Уишоу, Кристофър Уолц, Ралф Файнс.нс.

 

Коментирай >