Лашана Линч в "Капитан Марвел"/снимки: Форум Филм България

„Следващият Джеймс Бонд ще бъде чернокожа дама. Ролята ще бъде поверена на актрисата Лашана Линч“, написа британското издание „Сън“ и вълна от възмущение заля социалните мрежи.

Според мнозина ролята на Бонд е прекалено мъжка, за да може с нея да се справи жена. Други определиха идеята като „нелепа“ и „популистка“, а трети заплашиха да бойкотират новата лента за най-добрия шпионин на Нейно Величество.

А истината всъщност е някъде там..

Да, Лашана Линч наистина участва в 25-ата лента за Джеймс Бонд, но няма да играе неговата роля, а ще влезе в образа на Номи – агент на МИ6.

Според информация на Daily Mail Номи взима култовия кодов номер 007 след пенсионирането на Джеймс Бонд (в ролята Даниъл Крейг). Онлайн изданието Vox обаче отбелязва, че тя не се превръща в главния герой на предстоящата лента, а Бонд зарязва живота не пенсионер и се завръща като агент 007, за да се изправи срещу нов злодей, в чиято роля влиза носителят на Оскар Рами Малек.

Принц Чарлз на снимачната площадка на новия „Джеймс Бонд“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Така информацията, че новият Джеймс Бонд е жена, при това чернокожа, се оказва силно преувеличена и само можем да гадаем кой ще е новият Бонд след оттеглянето на Даниъл Крейг от проекта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на

За ролята на агент 007 през годините бяха спрягани доста звездни имена, сред които актьорите Идрис Елба, Ричард Мадън, Джеймс Нортън, Том Харди ,както и актрисата Джоди Уитакър.

Премиерата на "Джеймс Бонд 25" ще се състои през 2020 година. Списъкът на звездите, които участват във филма, включва Даниъл Крейг, Лея Сиду, Рами Малек, Кристоф Валц, Ралф Файнс, Наоми Харис, Бен Уишоу, Джефри Райт, Лашана Линч.

Лашана Линч стана световноизвестна с ролята си лентата "Капитан Марвел", в която изигра ролята на Мария Рамбо, най-добрата приятелка на главната героиня Карол Денвърс.

Коментирай >