снимка: adamkontorPixabay 

Вече разбрахме, че сексът през уикенда и по време на празници или със специален повод е много по-хубав от всекидневните забавления в спалнята.

И макар статистиката да ни показва, че двойките правят най-много секс през август и юли, а зимните месеци са признати като предполагащи най-малко секс, ние решихме да обърнем внимание точно на зимния сезон, по-специално Коледно-новогодишните празници.

И така, според проучванията 60 процента от двойките правят секс на Бъдни вечер, 58 на 100 се отдават на любовни ласки в навечерието на Нова година, а само 47% го правят на Коледа. 41% пък заявяват, че прекаляването със секса би убило страстта им.

Колкото до подаръците, бельото е все така най-предпочитаният секс подарък за двойките. Освен това половината от тях признават, че са връщали в магазина подарък от любимия, защото не работел... 22% от анкетираните казват, че никога не биха върнали подарък, за да не обидят партньора си.

И да припомним - коледните партита в офиса разпалват страстите сред колегите. Около една трета от служителите признават, че са целували колега на коледното офис парти.

Коментирай >