снимка:pixabay.com

Световният ден без сутиени се отбелязва на 13 октомври. Най-различни мъжки сайтове обаче призовават всички жени да почетем инициативата и да зарадваме мъжете през този ден :)

„Гърдите са фантастични... Ние всички мислим така. И как по-добре да изразим емоциите си към тях, освен подкрепяйки цял ден правото им да са свободни. Жените са великолепни същества, също такива са гърдите им», вълнуват се мъжете онлайн. «Послепис, дами ....Да се облечете в бяла тениска на този ден е не само приемливо, но и се насърчава!»

Майките от форума на BG-Mamma пък се възмущават от всевъзможните дни на разни неща, които постоянно се появяват от някъде. Те дори обмислят как точно да свършат домакинските си дейности като пране, гладене и простиране само по парфюм.

В подкрепа на информираността за рака на гърдата, 13 октомври се счита като денят без сутиени, като се очаква ползата от това да е огромна. И ти дава иновативен начин да покажеш, че си загрижена и информирана за рисковете от това заболяване.

Дали ще вършиш домакинската си работа или дори ще се осмелиш да излезеш навън без сутиен, зависи само от теб. Най-приятно обаче ще е да отбележиш празника с любимия ;)

Коментирай >