Всеки човек е различен, но неколцина са хората с такива аномалии по тялото си. Процентът им в световното население е минимален, но се смята, че те са специални и аномалиите им носят късмет. Провери дали си сред тях:

5. Буквата Х на дланта – само 3 % от населението на земята имат буквата Х на дланта си, а според някои учени Александър Велики е бил сред тях. Смята се, че тези хора стават лидери и имат специални умения.

via GIPHY

4. Дълъг палмарен мускул – за да разбереш дали го имаш постави ръката си върху плоска повърхност и докосни кутрето с палеца, повдигайки леко китката си. Ако мускулът изскочи върху китката, значи си сред тези 5 % от световното население, които го имат ;)

via GIPHY

3. Златна кръв – тя се среща изключително рядко. Хората с този тип кръв нямат антигени в кръвта си. Тя също е червена, но тези хора могат да кръводаряват на всички останали, без значение от кръвната им група.

via GIPHY

2. Плътни кости – генетична мутация прави костите на някои хора изключително здрави и плътни. Почти невъзможно е да бъдат счупени.

via GIPHY

1. Дупка до ухото – това е вроден белег, който притежават само 5 % от населението на Земята. Те могат да бъдат премахнати хирургично, но не ни влияят по никакъв начин. Единствената им функция е естетична.

via GIPHY

Коментирай >