снимки: Форум Филм България 

Крузиът невинаги представлява луксозно пътуване в безкрайните океани.

Не вярвате? През 2020 година „Круиз в джунглата“ (Jungle Cruise) ще го докаже с пълна сила.

Приключенската лента е вдъхновена от приказния увеселителен парк Дисниленд и една от първите зрелищни атракции в него, отворила врати в далечната 1955 година.

Зад тази привидно весела анотация обаче, стои изключително вълнуваща история, която ще ни накара да погледнем на приключенията в джунглата от една много, много по-различна страна.

Още в първия трейлър на филма ставаме свидетели на истинска вихрушка от емоции и обрати, които се превръщат в спънка към заветната цел.

А тя се намира дълбоко в негосотприемните дебри на дивата джунгла, към които решително се е отправила зашеметяващата Емили Блънт.

За да открие мистично дърво с лечебна сила, тя се нуждае от специален транспорт през бурните води на Амазония. Затова наема опитния капитан на кораб и екскурзовод Дуейн Джонсън, за да я съпроводи бързо и безопасно, но всъщност двамата се озовават в безпощадния капан на джунглата.

Смъртоносни влечуги, необикновени създания, мрак и неприятели, както и безброй други препятствия ще ги следват неотлъчно до самия край. Какъв ли ще е той обаче?

Режисьор на „Круиз в джунглата“ е Жауме Колет-Сера, а сценарият е дело на Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа.

Във филма участват Емили Блънт, Дуейн Джонсън, Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

Коментирай >