снимки: Animato Music / Universal Music

Florence + the Machine издават първия си студиен албум „Lungs“ точно преди десет години - през 2009-а. За да отбележат повода, групата пуска специални колекционерски версии на албума с поредица от нечувани до момента песни и редки записи, включително две сурови версии на неиздаваните парчета „My Best Dress“ и „Donkey Kosh“.

Новата преработена и обогатена версия на „Lungs“ (10th Anniversary Edition) излиза в дигитален формат и на физически носители на 16 август. Албумът ще бъде наличен и в луксозна кутия с текстилна обвивка, която ще включва оригиналния албум „Lungs“ на розов винил, както и винил с бонус съдържание, подбрано специално от самата Флорънс Уелч, и неиздавано до момента на плоча.

Допълнителното съдържание включва три неиздавани демо версии на песни, редки акустични версии на „My Boy Builds Coffins“ и кавър на „Oh! Darling“ от концерт в Аби Роуд. В кутията влизат още картички и непубликувани снимки от времето на оригиналния албум „Lungs“.

През последните 10 години от невероятната кариера на Флорънс Уелч с инди рок бандата Florence + the Machine са издадени четири високо оценени от критиците албума.

Lungs“ (2009), „Ceremonials“ (2011) и „How Big, How Blue“ (2015) се изкачват до #1 в класациите за албуми във Великобритания.

Съдържание на „Lungs“ (10th Anniversary Edition):

1. Dog Days Are Over

2. Rabbit Heart (Raise It Up)

3. I’m Not Calling You A Liar

4. Howl

5. Kiss With A Fist

6. Girl With One Eye

7. Drumming Song

8. Between Two Lungs

9. Cosmic Love

10. My Boy Builds Coffins

11. Hurricane Drunk

12. Blinding

13. You’ve Got The Love

14. Bird Song

15. My Boy Builds Coffins (Acoustic)

16. My Best Dress (Demo)

17. Donkey Kosh (Demo)

18. Hospital Beds

19. Falling

20. Ghosts (Demo)

21. Postcards from Italy (Demo)

22.Swimming

23. Are You Hurting The One You Love?

24. Oh! Darling (Live at Abbey Road)

Коментирай >