снимка: hahatango

 

 

И знаменитостите са съпричастни на близките на загиналите и ранените в атентата в Бостън вчера, при който загинаха поне трима човека, над 140 бяха ранени, а 17 са в критично състояние. По време на Бостънския маратон вчера избухнаха две експлозии на разстояние от около 100 метра една от друга, а малко по-късно избухна пожар в библиотеката.

Холивудските звезди заклеймиха терористичния акт и изразиха своите съболезнования към близките на загиналите в Twitter.

„Мисля и се моля за моя роден град Бостън“, сподели Марк Уолбърг.

„Такъв безсмислен и трагичен ден. Аз и моето семейство изпращаме цялата ни любов на нашия любим и силен Бостън“, присъедини се и Бен Афлек.

„Мисля и се моля за гражданите на Бостън и жертвите на тези ужасяващи атаки“, написа Джъстин Тимбърлейк.

„Моля се за Бостън“ са думи споделени от Кортни Кокс, Бритни Спиърс, Лил Уейн, Крис Еванс, Бруклин Декър, Лиа Мишел, Мелиса Джоан Харт, Чанинг Тейтъм, Джош Дюамел, Кейли Куоко, Крис Браун.

„Моля се за всички, които се събудиха тази сутрин с мисълта за мирен маратон, а се срещнаха с безсмислена разруха“, сподели Ники Минаж.

За всички, които са били на маратона в Бостън се молят и Линдзи Лоън и Джули Бенц, а Майли Сайръс написа „Изпращам мир и благословия към Бостън“.

„Сърцето ми се къса за загиналите и ранените при експлозиите. Бог да ви благослови! Моля се за вас“, написа Ким Кардашиян.

Алиса Милано изпрати „Цялата ми любов и сила на жертвите, ранените и техните роднини и приятели в Бостън“. А Ева Лонгория допълни „Бог да благослови всички в Бостън“.

„Моите мисли и молитви са с тези, които загубиха живота си на маратона днес“, сподели Зоуи Салдана

„Нека всички изпратим нашите мисли, молитви и енергия към ранените в Бостън, пък призова Елън ДеДженеръс.

„Мир и любов за всички ранени в Бостън. Бъдете обединени и се обичайте. Ние сме с вас“, написа Чад Майкъл Мъри. А Манди Мур се присъедини „Изпращам своите мисли, любов и молитви към всички в Бостън“.

„Бостън, ти беше прекрасен дом за мен. Моите мисли и молитви са с жертвите и техните семейства“, написа Кейт Босуърт.  А Джинифър Гудуин сподели „Обичам те, Бостън“.

Коментирай >