Изпращаме ретроградния Меркурий: Новолуние в Дева идва с вълнуваща промяна и сбъдва мечти

Това е магичен момент, в който енергиите на Слънцето и Луната се сливат и дават възможност за сбъдване на нашите мечти и желания

14 септември 2023

Photo credit: Venera.bg 

На 15 септември приключва ретроградният Меркурий в Дева. Точно в 04:40 часа на 15 септември ни очаква Новолуние на 21 градуса в знак Дева. Това е моментът, в които Луната прави пълна обиколка на астрологичното колело и застава до Слънцето. Това е магичен момент, в който енергиите на двете тела се сливат и дават възможност за сбъдване на нашите мечти и желания. Това разкрива астрологът Ники Момчева. 

Това Новолуние символизира развитие и ще ни помогне да видим и разберем по-ясно важните за нас неща. Земната енергия на знак Дева свързваме със службата и работата. Тя не бърза, а изучава и анализира задълбочено и ще ни помогне да достигнем до това вътрешно кътче на душата и да си отговорим на важните въпроси като – какво ни носи удоволствие в работата, как да бъдем по-продуктивни, как да планираме добре времето си.  Девата е знак на реда и ще ни помогне да постигаме добри резултати, разказва още Момчева.

Според астролога е време да вкараме ред в ежедневието си през следващите две седмици до Пълнолунието на 29 септември и да се заемем с професионалното си развитие и планирането на това, как да подобрим живота си като цяло, а и здравето си. Ники Момчева уточнява, че знака на Дева се свързва и със здравословния начин на живот и чистата храна, така че периодът е подходящ за режим или диета.  

Новолунието ще бъде в хармоничен аспект с Уран и Юпитер, което може да доведе до неочаквани обстоятелства, които да ни помогнат да решим проблем, които не сме могли преди това. Уран ни носи промяна и вълнение, но е и ретрограден, така че може стари възможности да се появят отново. Това разкрива още астрологът и съветва – с по-малко ограничения и по-голяма независимост бъдете отворени да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови неща или да подходите по нов начин. Това е добър момент да експериментирате. В същия ден и Меркурий  тръгва директен в знак Дева, така че от тук нататък периодът е добър за реализиране на нови идеи и проекти, отбелязва още Момчева.

✨Специалистът предоставя и списък с някои от най-подходящите теми, свързани със знак Дева:

  • Ред и анализ
  • Работа и задачи
  • Организация и детайлност
  • Здраве и Здравословни навици
  • Ефективност и планиране
  • Чистота, чисти намерения
  • Съсредоточаване и задълбочаване

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Ретрограден Юпитер: Как да станем най-добрата си версия
Астрологична прогноза за септември: Предстоят промени, трайни връзки и успехи  
Ретрограден Уран в Телец – понякога всичко трябва да се обърка, за да се пренареди
Ретрограден Меркурий в Дева: Да се подготвим за продуктивна есен
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
ТЕСТ: Родени ли сте един за друг?
Колко е високо най-високото дърво в Азия
Холивуд отслабва със зелено кафе
„Без паника“: Как да реагираме, ако станем свидетели на катастрофа
За ползите от НЕсериозната връзка
„Никога достатъчни“ - нежен роман за най-съкровените човешки емоции (предложение за четене)
Цар Симеон изпраща пратеничество във Волжка България (предложение за четене)
Шестте класики в секса
Мейбъл – кучето с очи като на принцеса на "Дисни" (ВИДЕО)
Пет доказателства, че си принцеса
За мъжете и тайните им... имейли
Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби