Ретрограден Юпитер: Как да станем най-добрата си версия

Коя е твоята истина? Къде е твоята сила?

4 септември 2023
Ретрограден Юпитер: Как да станем най-добрата си версия

Photo via Canva.com

На 4 септември 2023 г. планетата на късмета и лекотата Юпитер започва ретроградно движение между градусите 15 и 5 на знак Телец чак до 31 декември.

Ретроградният Юпитер е с продължителност винаги около четири месеца и се случва на тринадесет месеца. "Както обичам да наричам тази планета – „Духовния Гуру“, тъй като се управлява от знак Стрелец - това е време за духовна интроспекция и осъзнавания, време за философски размисли и разширение на погледа навътре", обяснява астрологът Ники Момчева.

Този период се свързва с поглед навътре, за да намерим истинско щастие и удовлетворение, както и начините за растеж и развитие. Ретроградният Юпитер носи оптимизъм, интуиция, толерантност и ориентирано към бъдещето мислене, така че това може би е най-хубавата ретроградна планета.

"Фокусът ще бъде върху нашето духовно и материално израстване – как да станем най-добрата си версия? Можем да бъдем тествани – готови ли сме да се променим и осъзнаем за всичко това, което искаме? Помислете какво искате за бъдещето си", съветва Ники Момчева.

Периодът е добър за това да разберем по-добре себе си, да правим духовни практики. Бизнесът, обученията, пътуванията, законът и религията могат да доведат до по-добро знание, богатство и по-широк възглед за живота.

Ретроградните периоди ни дават възможност за разпознаване, признаване на проблема и възможност за поправка и нов поглед, така че възползвайте се, припомня Ники Момчева.

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Още по темата
Изпращаме ретроградния Меркурий: Новолуние в Дева идва с вълнуваща промяна и сбъдва мечти Изпращаме ретроградния Меркурий: Новолуние в Дева идва с вълнуваща промяна и сбъдва мечти
Астрологична прогноза за септември: Предстоят промени, трайни връзки и успехи   Астрологична прогноза за септември: Предстоят промени, трайни връзки и успехи  
Ретрограден Уран в Телец – понякога всичко трябва да се обърка, за да се пренареди Ретрограден Уран в Телец – понякога всичко трябва да се обърка, за да се пренареди
Слънцето навлиза в Дева, а шест планети са ретроградни – предстои ни важен месец  Слънцето навлиза в Дева, а шест планети са ретроградни – предстои ни важен месец 
Препоръчваме още
5 начина да откриете силната си страна в работата 5 начина да откриете силната си страна в работата
Предложение за четене: „Лисица“ на Дубравка Угрешич Предложение за четене: „Лисица“ на Дубравка Угрешич
ТЕСТ: Кой супергерой е перфектният партньор за теб? ТЕСТ: Кой супергерой е перфектният партньор за теб?
3 причини защо никога да не се сравняваш с другите 3 причини защо никога да не се сравняваш с другите
Папа Франциск: Християнинът не вярва в суеверия Папа Франциск: Християнинът не вярва в суеверия
„Една среща“ с Милан Кундера, един от най-големите живи писатели (предложение за четене) „Една среща“ с Милан Кундера, един от най-големите живи писатели (предложение за четене)
Как стереотипите, които имаме, изкривяват възприятията ни Как стереотипите, които имаме, изкривяват възприятията ни
Енциклопедия разкрива „500 факта за света около нас“ (предложение за четене) Енциклопедия разкрива „500 факта за света около нас“ (предложение за четене)
За какво служат белите петна по крилата на пеперудите монарх? За какво служат белите петна по крилата на пеперудите монарх?
Ядки и кисело мляко – ключ към здравословното тегло Ядки и кисело мляко – ключ към здравословното тегло
ТЕСТ: Готова ли си за сериозна връзка? ТЕСТ: Готова ли си за сериозна връзка?
Празничен секс – о, да! Празничен секс – о, да!
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби