Ретрограден Юпитер: Как да станем най-добрата си версия

Коя е твоята истина? Къде е твоята сила?

4 септември 2023

Photo credit: Venera.bg

На 4 септември 2023 г. планетата на късмета и лекотата Юпитер започва ретроградно движение между градусите 15 и 5 на знак Телец чак до 31 декември.

Ретроградният Юпитер е с продължителност винаги около четири месеца и се случва на тринадесет месеца. "Както обичам да наричам тази планета – „Духовния Гуру“, тъй като се управлява от знак Стрелец - това е време за духовна интроспекция и осъзнавания, време за философски размисли и разширение на погледа навътре", обяснява астрологът Ники Момчева.

Този период се свързва с поглед навътре, за да намерим истинско щастие и удовлетворение, както и начините за растеж и развитие. Ретроградният Юпитер носи оптимизъм, интуиция, толерантност и ориентирано към бъдещето мислене, така че това може би е най-хубавата ретроградна планета.

"Фокусът ще бъде върху нашето духовно и материално израстване – как да станем най-добрата си версия? Можем да бъдем тествани – готови ли сме да се променим и осъзнаем за всичко това, което искаме? Помислете какво искате за бъдещето си", съветва Ники Момчева.

Периодът е добър за това да разберем по-добре себе си, да правим духовни практики. Бизнесът, обученията, пътуванията, законът и религията могат да доведат до по-добро знание, богатство и по-широк възглед за живота.

Ретроградните периоди ни дават възможност за разпознаване, признаване на проблема и възможност за поправка и нов поглед, така че възползвайте се, припомня Ники Момчева.

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
Изпращаме ретроградния Меркурий: Новолуние в Дева идва с вълнуваща промяна и сбъдва мечти
Астрологична прогноза за септември: Предстоят промени, трайни връзки и успехи  
Ретрограден Уран в Телец – понякога всичко трябва да се обърка, за да се пренареди
Слънцето навлиза в Дева, а шест планети са ретроградни – предстои ни важен месец 
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Магически реализъм в сърцето на едно българско село: „Зазидани“ от Петър Маринков (предложение за четене)
Да обикнеш Париж... не заради туристическите брошури
Невероятно! Едноклетъчно водорасло съдържа 7 генома в единствената си клетка
Най-много секс се прави през януари
Идеалното време за сериозен разговор с мъж и въпросът, който той ненавижда
10 знака, че е време да си направиш хормонални изследвания
Mоже би не е това, което изглежда: Нови разкрития за най-малката луна на Марс
Стиг Ларшон: Мъжът, който си играеше с огъня
Колко опасни са леките форми на затлъстяване?
Защо мъжете харесват лошите момичета
Лесна рецепта за вкусен уикенд
Пет доказателства, че си принцеса
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби