„Петте най-важни нужди на децата в наши дни“: Полезните съвети на Лиз Бурбо предложение за четене)

Авторката дава насоки за изграждане на здрави взаимоотношения между родител и дете

Photo credit: Издателство „Ентусиаст“

Световноизвестният специалист по личностно развитие Лиз Бурбо предлага полезни съвети за създаване на пълноценна връзка между родител и дете. В най-новата си книга авторката споделя личния си опит на майка, баба и прабаба. „Петте най-важни нужди на децата в наши дни“, издавана от „Ентусиаст“, съдържа всичко, което Бурбо е научила, докато е наблюдавала как растат нейните наследници, както и с какво нейното учение ѝ помага да има по-добри отношения с тях.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на огромен брой хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Бурбо е автор на 27 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра в целия свят.

Според специалиста по личностно развитие между последните две поколения има значителна разлика. Затова са необходими нови методи, за да получим адекватни резултати в отглеждането и възпитанието на нашите деца. Ще си дадем сметка до каква степен фактът, че вървим рамо до рамо с детето си през този все по-динамичен свят, улеснява и нашето адаптиране към промените в него.

В настоящата книга авторката посочва петте най-важни нужди на съвременните деца – уважение, общуване, обич, удоволствие и сигурност – и с помощта на практични съвети ще разберем как да се вслушваме в потребностите им, което е особено полезно и за тях, и за нас. Ще разберем, че решаването на даден проблем с детето ни означава, че решаваме същия проблем, който имаме и ние, с други думи – на нещо,  което  не  сме  успели  да  отработим  със собствените си родители.

„Петте най-важни нужди на децата в наши дни“ е за всички родители, баби и дядовци, които срещат трудности в отношенията с децата си (независимо на каква възраст са те), и има за цел да им помогне да изиграят важната роля в живота им с радост, лекота и без непрекъснато упражняване на контрол. Бурбо твърди, че между последните две поколения има огромна разлика и са необходими нови методи, за да получим адекватни резултати в отглеждането и възпитанието на малките жители на нашата планета.

Photo credit: Издателство „Ентусиаст“

Лиз Бурбо е майка на три деца, баба на осем внучета и прабаба на две малки момичета. В своята най-нова книга тя споделя с читателите си своя опит – всичко, което е научила, докато е наблюдавала как растат тринайсетте ѝ деца, както и с какво нейното учение ѝ е помогнало да има по-добра връзка с тях.

Авторката разкрива петте най-важни нужди на съвременните деца и с помощта на практични съвети ще ви помогне да разберете как да се вслушвате в потребностите им – а това е изключително полезно и за тях, и за вас. Ще си дадете сметка до каква степен фактът, че вървите рамо до рамо с детето си през този все по-динамичен свят, помага и на вас да се адаптирате по-лесно към промените в него. 

Лиз Бурбо/Photo credit: Издателство „Ентусиаст“

За автора

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 27 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението ѝ е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета в повече от 25 страни.

Коментирай »
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
„Звуци и други истории“, том I от рускоезичните разкази на Владимир Набоков (предложение за четене)
„Афродита“ от Исабел Алиенде - една магична книга с приказки, рецепти и други афродизиаци (предложение за четене)
Кой е най-добрият приятел на човека?
Ако искате да отслабнете, не си лягайте гладни
3 тайни на здравословната диета
55 безсмислени суеверия, от които е време да се откажем
Звездите от „Забвение” в Буенос Айрес
Предложение за четене: "Преобърнатият човек" - предизвикателно заглавие от Фред Варгас
Малко вероятно е да има трети „Сексът и градът“
Защо едни хора са по-успешни от други: „Без извинения“ от Брайън Трейси (предложение за четене)
Романтика, сбъднати желания и преборени страхове – какво ни вещаят планетите за месец май
Енциклопедия разкрива „500 факта за света около нас“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби