снимки: Форум Филм България

В Холивуд се състоя световната премиера на една от най-дългоочакваните продукции за 2019 година - „Господарка на злото 2“ (Maleficent: Mistress of Evil).

Грандиозното събитие беше на 30 септември в емблематичния El Capitan Theatre, където стотици фенове и гости имаха възможността да бъдат сред първите, докоснали се до зашеметяващата история на Злодеида.

Приказна атмосфера в духа на „Господарка на злото 2“ и решена в емблематичните символи на продукцията – такава беше обстановката, в която всички гости се почувстваха още „по-близо“ до магията на филма.

По червения килим дефилираха всички звезди от продукцията, а появата на Анджелина Джоли очаквано се превърна в абсолютната кулминация на събитието.

Анджелина Джоли - обаятелната актриса, превърнала се в герой за милиони (СНИМКИ)

В стилистиката на емблематичния си образ и в компанията и на пет от децата си, тя се появи с впечатляващата черна кожена рокля на Versace, която носеше и на премиерата на първия филм през 2014 година.

Мишел Пфайфър, която изгрява в продължението на приключенския филм в ролята на кралица Ингрит, също бе ослепителна в елегантния си тоалет.

Ел Фанинг, която буквално израстна пред очите на зрителите от първия път в ролята на принцеса Аурора, се отличи с ярко присъствие в приказна зелена рокля, напълно отговаряща на статуса на една благородна особа.

Чиуетел Еджиофор, който се появява в „Господарка на злото 2“, за да напомни на Злодеида, че е време да се погрижи и за своя вид и, че не хората са най-важните, зарадва всички фенове с внимание и широка усмивка.

Сред останалите звезди от филма бяха Сам Райли, Харис Дикинсън, Ед Скрейн, Джен Мъри и др.

Дизайнерите на костюмите и продукцията Елън Мирожник и Патрик Татопулус, режисьорът Йоахим Рьонинг, певицата Биби Рекса, която участва в създаването на саундтрака на филма, както и много други членове на творческия екип на продукцията минаха по червения килим и заслужено обраха овациите от всички присъстващи.

Специални гости на събитието бяха Хайди Клум, Люк Хемсуърт и семейството му, Оливия Родриго, едни от най-известните drag queens в света - Джинджър Минж, Нина Уест и Шангела и много други.

Дали по същия звезден начин ще блести и новата история в приключенския филм? Дали щастливият край този път няма да струва скъпо?

Точно преди Хелоуин ще се потопим в мистериозните мочурища и ще разкрием много тайни заедно в един безобразно магичен свят!

Този на „Господарка на злото 2“, която нахлува безпощадно в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Вижте още видео и снимки от приказната премиера на "Господарка на злото 2" в Холивуд:

Мишел Пфайфър

Чиуетел Еджиофор

Анджелина Джоли

Ел Фанинг

Ел Фанинг и Сам Райли

Анджелина Джоли

Мишел Пфайфър

Чиуетел Еджиофор

Анджелина Джоли с едни от най-известните drag queens в света - Джинджър Минж, Нина Уест и Шангела

Анджелина Джоли

Коментирай >