Виждали ли сте по-красиво зло? Анджелина Джоли се завръща като Злодеида (СНИМКИ/ВИДЕО)

Но историята е вече друга...

14 май 2019
Виждали ли сте по-красиво зло? Анджелина Джоли се завръща като Злодеида (СНИМКИ/ВИДЕО)

снимки: Форум Филм България

Имало едно време зла вещица и принцеса, прокълната да спи завинаги...

В продължението на приключенското фентъзи „Господарка на злото“ обаче историята е друга. Тя поднася изключително величие, подплатено с уникалното присъствие на Анджелина Джоли, вдъхновящите послания на сюжета и брилянтната актьорска игра.

Дори в първите кадри на „Господарка на злото 2“ виждаме неочаквани сцени и драматични обрати, съчетани с емоционално въздействащ саундтрак.

Още по-уверената Злодеида ще се сблъска с нови противници и ще се впусне в нови съюзи, които обаче ще донесат много повратни моменти по пътя ѝ.

Анджелина Джоли - обаятелната актриса, превърнала се в герой за милиони (СНИМКИ)

Изгубена в мрака и обладана от чувство за отмъщение, тя ще усложни взаимоотношенията си с бъдещата кралица в търсене на справедливост за всички мистични същества по техните земи.

Освен невероятната Анджелина Джоли, която се завръща като Злодеида, в „Господарка на злото 2“ влиза и носителката на Златен глобус и трикратно номинираната за Оскар Мишел Пфайфър.

Във филма участват и номинираният за Златен глобус Чиуетел Еджиофор, Ед Скрейн и Робърт Линдзи. Към втората част на „Господарка на злото“ се присъединява и Харис Дикинсън в ролята на принц Филип. А Ел Фанинг се завръща като прелестната принцеса Аурора.

Режисьор на филма е Йоахим Рьонинг, сценарият е на Линда Уулвърхет, Мика Фицърман-Блу и Ноа Харпстър. Продуценти са Джо Рот и самата Анджелина Джоли.

Дали злото наистина ще властва завинаги или Злодеида ще преодолее вътрешните си противоречия? Ще разберем от 18 октомври в „Господарка на злото 2“ на 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Коментирай »
Още по темата
Анджелина Джоли - обаятелната актриса, превърнала се в герой за милиони (СНИМКИ) Анджелина Джоли - обаятелната актриса, превърнала се в герой за милиони (СНИМКИ)
Като принцеси: Анджелина Джоли и Ел Фанинг на премиерата на „Господарка на злото“ в Лондон (СНИМКИ) Като принцеси: Анджелина Джоли и Ел Фанинг на премиерата на „Господарка на злото“ в Лондон (СНИМКИ)
По червения килим на световната премиера на „Господарка на злото 2“ (СНИМКИ/ВИДЕО) По червения килим на световната премиера на „Господарка на злото 2“ (СНИМКИ/ВИДЕО)
Главните герои в „Господарка на злото 2“ отблизо (СНИМКИ) Главните герои в „Господарка на злото 2“ отблизо (СНИМКИ)
Анджелина Джоли влиза в киновселената на Marvel (СНИМКИ/ВИДЕО) Анджелина Джоли влиза в киновселената на Marvel (СНИМКИ/ВИДЕО)
Наистина ли вярвахте, че тази история може да завърши с „и заживели щастливо“? Наистина ли вярвахте, че тази история може да завърши с „и заживели щастливо“?
Голи снимки на Анджелина Джоли от 1995 година станаха хит в интернет Голи снимки на Анджелина Джоли от 1995 година станаха хит в интернет
Всички говорят за 21-годишната двойничка на Анджелина Джоли (СНИМКИ/ВИДЕО) Всички говорят за 21-годишната двойничка на Анджелина Джоли (СНИМКИ/ВИДЕО)
"Господарката на злото" е най-касовата премиера на Анджелина Джоли "Господарката на злото" е най-касовата премиера на Анджелина Джоли
Една по-мрачна Анджелина Джоли в „Господарката на злото“ Една по-мрачна Анджелина Джоли в „Господарката на злото“
Господарката на злото Анджелина Джоли в Лондон Господарката на злото Анджелина Джоли в Лондон
Зашеметяващата Анджелина Джоли е Господарката на злото Зашеметяващата Анджелина Джоли е Господарката на злото
Анджелина Джоли е “Господарка на злото“ Анджелина Джоли е “Господарка на злото“
Анджелина Джоли е злата орисница Малифисент Анджелина Джоли е злата орисница Малифисент
Препоръчваме още
Да преборим умората: Най-добрите билки за спокоен сън Да преборим умората: Най-добрите билки за спокоен сън
Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш
Припомняме си завета на „Нямата рече“ в поредицата на Галина Танева (предложение за четене) Припомняме си завета на „Нямата рече“ в поредицата на Галина Танева (предложение за четене)
Събуди се красива до него Събуди се красива до него
Хапвай ги без угризения: 20 храни с почти никакви калории Хапвай ги без угризения: 20 храни с почти никакви калории
От тайните служби на Съпротивата до ателието на Кристиан Диор: „Трите живота на Аликс Сен Пиер“ от Наташа Лестър (предложение за четене) От тайните служби на Съпротивата до ателието на Кристиан Диор: „Трите живота на Аликс Сен Пиер“ от Наташа Лестър (предложение за четене)
„Горчива земя“ – роман за болката на кипърската жена (предложение за четене) „Горчива земя“ – роман за болката на кипърската жена (предложение за четене)
„Ева Луна” - шеметен калейдоскоп, в който причудливото и фантастичното преливат в чувственото и еротичното (предложение за четене) „Ева Луна” - шеметен калейдоскоп, в който причудливото и фантастичното преливат в чувственото и еротичното (предложение за четене)
Златна селекция „Нови и избрани разкази“ от майстора на хумора и сатирата Алек Попов (предложение за четене) Златна селекция „Нови и избрани разкази“ от майстора на хумора и сатирата Алек Попов (предложение за четене)
Почивка без стрес Почивка без стрес
Пет начина да се справиш с бившата му Пет начина да се справиш с бившата му
Предложение за четене: „Вирджиния Улф“ - удивителен портрет на иконата на литературния модернизъм Предложение за четене: „Вирджиния Улф“ - удивителен портрет на иконата на литературния модернизъм
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби