снимки: Форум Филм България

Имало едно време зла вещица и принцеса, прокълната да спи завинаги...

В продължението на приключенското фентъзи „Господарка на злото“ обаче историята е друга. Тя поднася изключително величие, подплатено с уникалното присъствие на Анджелина Джоли, вдъхновящите послания на сюжета и брилянтната актьорска игра.

Дори в първите кадри на „Господарка на злото 2“ виждаме неочаквани сцени и драматични обрати, съчетани с емоционално въздействащ саундтрак.

Още по-уверената Злодеида ще се сблъска с нови противници и ще се впусне в нови съюзи, които обаче ще донесат много повратни моменти по пътя ѝ.

Анджелина Джоли - обаятелната актриса, превърнала се в герой за милиони (СНИМКИ)

Изгубена в мрака и обладана от чувство за отмъщение, тя ще усложни взаимоотношенията си с бъдещата кралица в търсене на справедливост за всички мистични същества по техните земи.

Освен невероятната Анджелина Джоли, която се завръща като Злодеида, в „Господарка на злото 2“ влиза и носителката на Златен глобус и трикратно номинираната за Оскар Мишел Пфайфър.

Във филма участват и номинираният за Златен глобус Чиуетел Еджиофор, Ед Скрейн и Робърт Линдзи. Към втората част на „Господарка на злото“ се присъединява и Харис Дикинсън в ролята на принц Филип. А Ел Фанинг се завръща като прелестната принцеса Аурора.

Режисьор на филма е Йоахим Рьонинг, сценарият е на Линда Уулвърхет, Мика Фицърман-Блу и Ноа Харпстър. Продуценти са Джо Рот и самата Анджелина Джоли.

Дали злото наистина ще властва завинаги или Злодеида ще преодолее вътрешните си противоречия? Ще разберем от 18 октомври в „Господарка на злото 2“ на 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Коментирай >