Наистина ли вярвахте, че „Господарка на злото“ може просто да завърши с „и заживели щастливо“?

В новия трейлър на „Господарка на злото 2“ ставаме свидетели на още повече зрелищни сцени и безмилостна надпревара за господство, сила и… сърцето на Аурора.

Сблъсъкът между две силни жени, готови на всичко, за да бъдат обичани и ценени като майки на красивата принцеса, ще се превърне в „ябълката на раздора“.

Злата орисница Злодеида и кралица Ингрит влизат в зловеща битка, която ще разтресе целия магически свят и ще разкрие, че Злодеида не е единствената от своя вид, което надали ще доведе до нещо добро.

Виждали ли сте по-красиво зло? Анджелина Джоли се завръща като Злодеида (СНИМКИ/ВИДЕО)

Любовта между Аурора и принц Филип е обречена на тежки изпитания, а магията ще властва като невидима покривка над всички съдби в кралството.

Вълнуващ саундтрак и внушителна картина ни очакват в продължението на хита от 2014 година. Този октомври режисьорът Йоахим Рьонинг е решил да надхвърли очакванията на зрителите и да разгърне сюжета на продължението на феномена на „Дисни“ до невъобразими хоризонти. Дълбоко в магията и отвъд приказката с „Господарка на злото 2“.

Анджелина Джоли - обаятелната актриса, превърнала се в герой за милиони (СНИМКИ)

Прекрасната Анджелина Джоли отново се превъплъщава в ролята на злата орисница Злодеида, а в ролята кралица Ингрит влиза носителката на Златен глобус, номинираната за награда Еми и трикратно номинираната за Оскар Мишел Пфайфър. Ел Фанинг също се завръща като принцеса Аурора.

Във филма участие ще вземат и номинираният за Златен глобус Чиуетел Еджиофор, Ед Скрейн, Робърт Линдзи, Сам Райли в ролята на верния помощник на Злодеида Диавал и Харис Дикинсън в ролята на принц Филип.

Дали любовта ще възтържествува, а злото ще си отиде безвъзвратно, както все пак сме свикнали да завършват приказките? Или грандиозният сблъсък ще погуби хармонията в кралството завинаги, както често се случва в реалността?

Ще разберем с дългоочакваното приключение „Господарка на злото 2“ от 18 октомври само в кината на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Коментирай >