снимки: Форум Филм България

Европейската премиера на „Господарка на злото 2“ (Maleficent: Mistress of Evil) се състоя в Лондон.

Събитието се отличи с изключителна изтънченост и бе домакин на стотици гости от цял свят, заредени с енергия и готови да споделят неповторимата емоция от вечерта.

Част от това уникално преживяване бе и прекрасната Евгения Джаферович, която бе поканена от Дисни в качеството си на професионален гримьор и успешен инфлуенсър.

Тя сподели със своите последователи в Instagram всяка минута от преживяванията си по време на двудневния престой в европейската филмова столица.

По червения килим минаха както звездите на филма, така и Жени Джаферович в стилна рокля, достойна именно за събитие от такъв характер.

„Тази възможност е неповторима и съм много щастлива, че можах да се докосна не само да най-големите световни звезди във филмовата индустрия, да усетя подобна атмосфера, но и да комуникирам с най-големите професионалисти в сферата на грим изкуството. Развълнувана съм и се надявам да съм предала емоцията си на максимално много от хората, които са видели всичките ми публикации в социалните мрежи“, сподели Жени.

Режисьорът Йоахим Рьонинг е решил да надхвърли очакванията на зрителите и да разгърне сюжета на „Господарка на злото 2“ до невъобразими хоризонти. Прекрасната Анджелина Джоли отново се превъплъщава в ролята на злата орисница Злодеида, а в ролята кралица Ингрит влиза носителката на Златен глобус, номинираната за награда Еми и трикратно номинираната за Оскар Мишел ПфайфърЕл Фанинг също се завръща като принцеса Аурора.

Във филма участие ще вземат и номинираният за Златен глобус Чиуетел ЕджиофорЕд СкрейнРобърт ЛиндзиСам Райли в ролята на верния помощник на Злодеида Диавал и Харис Дикинсън в ролята на принц Филип.

Вижте приказната премиера на "Господарка на злото 2" в Лондон:

Коментирай >