Главните герои в „Господарка на злото 2“ отблизо (СНИМКИ)

Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър, Ел Фанинг и Чиуетел Еджиофор - такива, каквито не сме ги виждали досега

10 септември 2019
Главните герои в „Господарка на злото 2“ отблизо (СНИМКИ)

снимки: Форум Филм България

Продължението на „Господарка на злото“ (Maleficent) ни връхлита през октомври 2019 година с нова сила, нов огън и емблематичен актьорски състав.

Ще станем  свидетели на още повече зрелищни сцени и безмилостна надпревара за господство, сила и… сърцето на Аурора.

Към очарователните дами Анджелина Джоли и Ел Фанинг се присъединяват Мишел Пфайфър, която влиза в ролята на майката на принц Филип – кралица Ингрит, и Чиуетел Еджиофор, който е в образа на безстрашния предводител на тъмната страна, радетел на мира между човеците и магическите създания - Конал.

Двамата заемат ключово място в развръзката, за която всички се чудим дали ще е заветното „и заживели щастливо“.

Наистина ли вярвахте, че тази история може да завърши с „и заживели щастливо“?

Дали човеците и съществата от вида на Злодеида ще намерят път един към друг и ще съумеят да споделят един общ свят? Дали любовта на принцеса Aурора ще може да бъде равно разпределена между Господарката на злото и кралица Ингрит? И с какво трябва да се пребори принц Филип, за да запази любимата си?

Очакваме една от най-епичните продукции тази година да ни разкаже всичко това и да преминем заедно отвъд легендата!

Виждали ли сте по-красиво зло? Анджелина Джоли се завръща като Злодеида (СНИМКИ/ВИДЕО)

По време на тазгодишното издание на Disney D23 - едно от най-грандиозните филмови събития в малкото калифорнийско градче Анахайм, звездите от „Господарка на злото 2“ споделиха въодушевлението си да бъдат част от този филм и да затвърдят присъствието му като знаков в цялата история на филмите за злодеи.

Вижте повече за тазгодишното издание на Disney D23 тук

Господарка на злото 2“ ни завладява на 18 октомври в кината на 2D, 3D и IMAX 3D, в дублирана и субтитрирана версия.

Коментирай »
Още по темата
Като принцеси: Анджелина Джоли и Ел Фанинг на премиерата на „Господарка на злото“ в Лондон (СНИМКИ) Като принцеси: Анджелина Джоли и Ел Фанинг на премиерата на „Господарка на злото“ в Лондон (СНИМКИ)
По червения килим на световната премиера на „Господарка на злото 2“ (СНИМКИ/ВИДЕО) По червения килим на световната премиера на „Господарка на злото 2“ (СНИМКИ/ВИДЕО)
„Горещи“ новини от Disney, Marvel, Pixar и Lucasfilm (СНИМКИ) „Горещи“ новини от Disney, Marvel, Pixar и Lucasfilm (СНИМКИ)
Наистина ли вярвахте, че тази история може да завърши с „и заживели щастливо“? Наистина ли вярвахте, че тази история може да завърши с „и заживели щастливо“?
Виждали ли сте по-красиво зло? Анджелина Джоли се завръща като Злодеида (СНИМКИ/ВИДЕО) Виждали ли сте по-красиво зло? Анджелина Джоли се завръща като Злодеида (СНИМКИ/ВИДЕО)
Препоръчваме още
„Аз съм БОГ. Ти също!“ – Най-съкровената изповед на Лиз Бурбо  „Аз съм БОГ. Ти също!“ – Най-съкровената изповед на Лиз Бурбо 
Любовта към себе си може да бъде опозиция на нарцисизма Любовта към себе си може да бъде опозиция на нарцисизма
Не само кръвната захар: Йодът също оказва влияние върху развитието и размерите на плода Не само кръвната захар: Йодът също оказва влияние върху развитието и размерите на плода
Най-мразените знаменитости Най-мразените знаменитости
Факт срещу измислица: 5 важни неща за холестрола, които всички трябва да знаем Факт срещу измислица: 5 важни неща за холестрола, които всички трябва да знаем
Не измивайте тези храни преди готвене Не измивайте тези храни преди готвене
„Командирът на смъртта“ - петата и последна книга от поредицата „Последният викингски крал“ (предложение за четене) „Командирът на смъртта“ - петата и последна книга от поредицата „Последният викингски крал“ (предложение за четене)
Тя е романтика, страст, обич, близост, любов... Но знаете ли тези пет факта за целувката? Тя е романтика, страст, обич, близост, любов... Но знаете ли тези пет факта за целувката?
Четири важни причини да спим голи Четири важни причини да спим голи
Пет от най-старите ресторанти в Европа (СНИМКИ) Пет от най-старите ресторанти в Европа (СНИМКИ)
„Никога достатъчни“ - нежен роман за най-съкровените човешки емоции (предложение за четене) „Никога достатъчни“ - нежен роман за най-съкровените човешки емоции (предложение за четене)
Грешките, които убиват връзката Грешките, които убиват връзката
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби