снимка: Jill WellingtonPixabay 

Наближава Денят на влюбените, а ти искаш да бъдеш неотразима. Не е нужно да е празник, за да имаш повод да се поглезиш, но няма нищо лошо ако искаш да заплениш любимия, изненадвайки го с нов, неустоим вид. Ето няколко бързи трика...

Облечи нещо специално. Не е задължително да е ново. Отдели половин час да изровиш гардероба си и със сигурност ще изникне някоя дрешка, която не си обличала от много време и всички са забравили, че я имаш. Това ще повдигне самочувствието ти и гарантирано ще се почувстваш специална.

Направи нещо с прическата си. Ако не можеш да оставиш цяла пачка при фризьорката си, опитай да направиш с косата си нещо различно сама. Ако винаги я носиш изправена, я накъдри или обратното. Изплети си плитка или дори две, или просто я вържи на конска опашка. Не е важно да е скъпа прическа, основното е да е различна, за да почувстваш деня специален.

Същото се отнася и за грима. Опитай да съчетаеш цветове, които никога не си слагала досега. Не прекалявай с експериментите, за да не се получи нещо неприятно. Опитай с опушен грим или си купи нови сенки за очи, които да съчетаеш с дрехата или дори с чантата си. Подчертай скулите деликатно с руж и експериментирай с ново червило.

Качи се на високо. Онези невероятно красиви и страшно неудобни обувки с токчета отдавна събират прах и чакат повод. Бъди смела и ги обуй. Това е смисъла да си купуваш обувки, които никога не обуваш, а само ги гледаш колко са прекрасни. Нищо не може да направи деня на една жена по-специален, от специалния чифт обувки с токчета ;)

Коментирай >