Месечен хороскоп за юни: Звездите ще бъдат благосклонни към нас

"Ягодовата луна" през юни 2023 г. ще освети небето и ще бъде в знака Стрелец

1 юни 2023

Photo credit: Venera.bg

През юни звездите ще бъдат благосклонни към нас. Време е за любов, а звездите ни носят много летни приключения, флирт, романтика и незабравими спомени, разкрива астрологът Ники Момчева.

Пълнолуние на 4 юни

Започваме месеца с пълнолуние на 4 юни в знак Стрелец на 13 градуса в знака. Това е момент на кулминация и завършек, така че е подходящо време за освобождаване и приключване особено при теми свързани с образование, пътувания, бизнес, учене и преподаване.

"Ягодова луна" през юни: Ето какво означава тя за всеки зодиакален знак

Планетата на любовта Венера от 6 юни навлиза в огнения знак Лъв чак до 9 октомври, заради ретроградната фаза, която ни очаква следващия месец. Ники Момчева напомня, че планетата на страстта Марс също се движи в същия знак от 20 май до 10 юли, така че заедно в тандем двете планети ще отбележат време на ново начало, а защо не то да бъде в любовта.

Много от вас може да усетят силен импулс да започнат нещо ново, да научат нещо, да потърсят нови перспективи и посоки. Времето за това е особено благоприятно, тъй като през месеца енергията на Близнаци ще се прояви осезаемо – от 21-ви Слънцето ще е в този знак, а от 11-и до 27-и там ще е Меркурий. Близнаците са подвижен въздушен знак, така че периодът е добър за разширяване на връзките, създаване на нови запознанства и пътувания.

Новолуние на 18 юни

Очаква ни Новолуние на 18 юни в знак Близнаци, като в същото време ще бъде в негативен аспект с Нептун в Риби. Тази конфигурация ни предупреждава да внимаваме с илюзиите и заблудите. Новолунието винаги говори за ново начало, но сега не всичко ще бъде толкова ясно, така че внимателно обмислете плановете си, за да избегнете грешки.

Ники Момчева обръща внимание, че Плутон, планетата на трансформациите, на 12 юни се връща в знак Козирог поради ретроградната си фаза и ще остане в него до 21 януари 2024 г., след което ще се върне отново в знак Водолей, като изиска от нас отново да ревизираме и довършим делата си по знак Козирог. Ще имаме шанс за поправка и нов поглед като вземем важни съдбоносни решения.

А от 17 юни планетата на кармата Сатурн ще започне ретроградна фаза, която ще продължи до 4 ноември. Времето ще е подходящо да се върнем към незавършени задачи, както и да структурираме и направим план за бъдещи проекти.

Ники Момчева/Photo credit: Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com.

Коментирай »
"Ягодова луна" в Стрелец: Бъдете искрени със себе си и с другите
"Ягодова луна" през юни: Ето какво означава тя за всеки зодиакален знак
Войнственият Марс е в Лъв до 10 юли: Какво означава това
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Светкавиците на Юпитер много приличат на тези на Земята
Грейпфрутът крие тайната на женската красота
Какво питахме Google: Най-търсените неща през 2019 година (СНИМКИ)
Осем неща, които да опитате в Нидерландия
Шест качества, които той цени повече от външния ти вид
Прекаляването с алкохол на младини повишава риска от загуба на мускулна маса в по-късна възраст
Предложение за четене: „Лисица“ на Дубравка Угрешич
Внимателно със спорта в жегата: Ето как да изчислим максималния допустим пулс
Дейл Карнеги ни учи как да решаваме конфликтите в живота си (предложение за четене)
От любовница през кралица консорт до пълноправна кралица: Камила завърши 50-годишната си трансформация
Как правилно да измерваме кръвното налягане (и 7 грешки, които всички допускаме)
Най-вълнуващата свалка...онлайн
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби