снимка: Форум Филм България

Знаем, че мъжете рядко ни разбират. И да, ние сме от Венера, те от Марс, това обяснява някои неща. Време е обаче да се замислим кои са тези неща, за които ние не разбираме мъжете. Или кои са техните пет заповеди...

Когато гледам мач, то е защото искам да гледам мач. Не е лично отношение”. Мъжете си имат своите хобита и дали това ще са мачовете, играта на карти с приятели или запиването в кръчмата, те трябва да го правят, за да се чувстват добре и ние не бива да ги спираме или да се засягаме от това.

Ние не обичаме да ходим на пазар за дрехи и козметика с вас, камо ли в мола”. Мъжете не обичат да пазаруват с нас, просто защото ние пазаруваме по много различен начин. Те споделят, че купуват едни и същи неща и го правят колкото се може по-бързо. Безкрайното разглеждане на магазини за обувки просто не е в природата им.

Не ни питайте как изглеждате и дали сте дебели. Вие винаги изглеждате прекрасно и не, не сте качили килограми”. Или поне така се научиха да отговарят мъжете. Ако искаме мнение за външния си вид, трябва да питаме приятелка, а не мъж. Щом той е с теб, значи харесва как изглеждаш и няма никаква идея дали си надебеляла.

Ние обичаме майките си, не се опитвайте да го промените”! Да, оказва се, че всички мъже обичат майките си и нашите войни с тях са напълно безрезултатни. Посланието е да спрем да воюваме със свекървата, защото тя винаги ще е любимата жена в живота на мъжа. А вероятно така и трябва да бъде.

Намеците не вършат работа. Ако искате нещо, просто ни го кажете!”. Колкото и да се надяваш да го възпиташ така, че сам да се сеща за някакви неща, това няма да се случи. Мъжете са буквални, просто устроени същества. Ако искаш да пуска седалката на тоалетната, да смени крушката, да си измие чиниите или да ти направи масаж...кажи му го.

И мъжете добавят към заповедите си – ние харесваме женски гърди, различаваме само основните цветове, обичаме да пием бира, когато ни кажете, че не ни се сърдите, приемаме, че е така.

 

Коментирай >