„Loyal Brave True“ - новата песен от саундтрака на „Мулан“ в изпълнение на Кристина Агилера (ВИДЕО)

Певицата ще изпълни и нова версия на песента „Reflection“ от анимационната класика

6 март 2020
„Loyal Brave True“ - новата песен от саундтрака на „Мулан“ в изпълнение на Кристина Агилера (ВИДЕО)

снимка: Форум Филм България

Суперзвездата, издала няколко мултиплатинени албума и носител на шест награди Грами Кристина Агилера ще изпълни новата оригинална песен „Loyal Brave True“ - част от саундтрака на игралната адаптация на неостаряващата приказка на Дисни „Мулан“.

Певицата ще изпълни и нова версия на песента „Reflection“ от анимационната класика, която беше и дебютният сингъл, с който стартира кариерата ѝ.

„Кристина притежава един от най-добрите гласове на всички времена. Оригиналното ѝ изпълнение на „Reflection“ от анимационния филм, когато е едва 16-годишна, има заслужено място в историята на музиката, освен че е и трамплин за безпрецедентната ѝ кариера, която последва. Благодарение на вродените си способности и натрупания опит като артист през годините, със своите изпълнения във филма, Кристина допринася много за крайния резултат, който представлява предстоящата епична нова версия на „Мулан“. Смятам, че тези песни ще докоснат днешните зрители по същия силен начин, по който го направиха и преди 22 години“, споделя директорът на „Music & Soundtracks“ към Уолт Дисни Студиос Мичъл Лайб.

„Филмът „Мулан“ и песента „Reflection“ съвпаднаха с първия ми договор за албум. Страхотно е да се върнеш към такъв невероятен филм, който има толкова дълбок смисъл и въздействащи теми, които устояват проверката на времето – да останеш верен на себе си и да се научиш да бъдеш безстрашен. Новата ми песен „Loyal Brave True“ олицетворява тънкия баланс между уязвимостта и силата“, добавя Кристина Агилера.

И двете песни – „Loyal Brave True“ и „Reflection“, ще бъдат част както от „Мулан“, така и от официалния саундтрак на филма, като оригиналната музика е композирана от Хари Грегсън-Уилямс. Автори на „Loyal Brave True“ са Грегсън-Уилямс, Джейми Харман, Роси Голан и Били Крабтрий, а оригиналът на „Reflection“ е написана от Дейвид Зипел и Матю Уайлдър.

Коментирай »
Още по темата
Зад кулисите на епичната лента „Мулан“ (ВИДЕО) Зад кулисите на епичната лента „Мулан“ (ВИДЕО)
12 години след анимацията на Дисни: Мулан оживява в игрална адаптация на древната китайска поема 12 години след анимацията на Дисни: Мулан оживява в игрална адаптация на древната китайска поема
Легендата за момичето воин оживява в „Мулан“ (ВИДЕО/СНИМКИ) Легендата за момичето воин оживява в „Мулан“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
Първи кадри на Мулан – една от най-непокорните героини на Дисни (ВИДЕО) Първи кадри на Мулан – една от най-непокорните героини на Дисни (ВИДЕО)
Препоръчваме още
Лека зимна салата с айсберг, червено цвекло, портокали и нар Лека зимна салата с айсберг, червено цвекло, портокали и нар
Как да минимизираме разходите си при пътуване Как да минимизираме разходите си при пътуване
Неустоимо изкушение! Шоколадови мъфини с пресни ягоди Неустоимо изкушение! Шоколадови мъфини с пресни ягоди
Любимото кафе показва характера Любимото кафе показва характера
Как да разпознаем хипертонията и какви са рисковете Как да разпознаем хипертонията и какви са рисковете
Мъжете с нисък глас са по-склонни да изневеряват, при това без да чувстват вина Мъжете с нисък глас са по-склонни да изневеряват, при това без да чувстват вина
Зелено, вкусно, полезно и може бързо да подобри психичното здраве - що е то? Зелено, вкусно, полезно и може бързо да подобри психичното здраве - що е то?
Историята на българския рок и пънк оживява през спомените на Кольо Гилъна в „Извън Контрол“ (предложение за четене) Историята на българския рок и пънк оживява през спомените на Кольо Гилъна в „Извън Контрол“ (предложение за четене)
Литература с високо съдържание на блус ни сервира „певецът на българския къмпинг“ Михаил Вешим (предложение за четене) Литература с високо съдържание на блус ни сервира „певецът на българския къмпинг“ Михаил Вешим (предложение за четене)
Синът на змей се бори със злото на Долната земя в „Кало Змея 2. Чудовища като мен” от Милен Хальов (предложение за четене) Синът на змей се бори със злото на Долната земя в „Кало Змея 2. Чудовища като мен” от Милен Хальов (предложение за четене)
Вълшебни неща се случват в топлия роман на Хедър Уебър „На юг от чинара“ (предложение за четене) Вълшебни неща се случват в топлия роман на Хедър Уебър „На юг от чинара“ (предложение за четене)
„Джулия“ – провокативен прочит на знаковия Оруелов роман „1984“ (предложение за четене) „Джулия“ – провокативен прочит на знаковия Оруелов роман „1984“ (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби