снимка: venera.bg

Дами, завърнах се. Знам, че ви липсвах и вие на мен, но знаете как е по празниците. Като се започне от 22 декември и се приключи някъде през януари...кой ден сме днес всъщност?...та през цялото това време се празнува. И аз спазвам традициите, не съм се спирал. Всеки ден пиене, барове, мадами...Но днес се сетих, че празниците свършиха и мисля, че изпаднах в така наречената от вас "депресия".

Чувал съм, че вие често изпадате в депресия, доколкото знам всеки месец по веднъж. За мен това усещане е ново. Ако трябва да ви го опиша - празно ми е, нямам много за какво да живея, никой не ме е поканил на купон в следващите дни и не съм получавал подаръци от известно време. И сега се чудя как да излекувам депресията.

Всъщност имам няколко идеи: Ще си взема още малко отпуск. Сигурен съм, че депресията ми се задълбочава като трябва да ходя на работа. Свикнах да съм свободен в последните седмици и сега ми е неестествено като звънне алармата. Така че се обадих на шефа и си удължих отпуската.

Освен това мисля и да поизляза. Тъпото е, че никой не иска да излиза сега. Сигурно защото и всички други са в депресия. Аз съм убеден, че ще ме излекуват в любимия ми бар. Някоя и друга мадама също сигурно ще ми помогне. В тази връзка, на която и жена да кажа, че съм в депресия, тя ме съжалява и ми предлага да пием по питие, а после си тръгва с мен. Голям съм късметлия.

И така, май друго не ми хрумва, но ако имате идеи, давайте, пишете ми, ще се радвам заедно да излекуваме следпразничната депресия.

Коментирай >