снимка: pixabay.com

Все още не сте излезли в летен отпуск и ви се иска да пътувате извън България без да изхарчите много пари?

Експертите от онлайн туристическа агенция eSky прегледаха офертите за пътуване към 14 август 2019 година и подбраха най-изгодните за предстоящия, все още летен месец септември.

Гърция

Гърция е първи избор за много българи, когато става дума за лятна почивка, и ако изберете някой от ръкавите на Халкидики, например, пътуването с кола е добър вариант.

Ако пък решите да посетите Атина, най-добре го направете със самолет – полетът е кратък, а цените на билетите през септември започват от 25 евро двупосочно.

На цени от 30 евро за двупосочен полет все още можете да закупите самолетни билети до Каламата, Пелопонес, като това е последния шанс да посетите полуострова бързо и удобно, тъй като директните полети ще се изпълняват само до края на месец септември.

Италия

Търсите по-далечна дестинация? Италия е винаги добра идея! Най-евтино за периода ще струват самолетните билети до Милано – от 35 евро, а до Венеция – около 50 евро двупосочно.

Брюксел и Айндховен

На подобни цени може да се пътува и до европейската столица Брюксел, а Айндховен, който често е отправна точка към Амстердам, ще струва около 45 евро.

Изгодни оферти за пътуване през 2020 година

Можете да се възползвате от много екзотични възможности за пътуване на промоционални цени, които са в сила до 20 август 2019 година, а периодът на пътуване е до март 2020 година.

Хотелското настаняване навсякъде е разнообразно, в зависимост от това, което търсите - квартири, апартаменти, къщи за гости и различни категории хотели – за всеки вкус и всеки джоб.

Експертите съветват да не пренебрегвате застраховката за пътуване, без значение дали пътувате наблизо или надалеч.

Коментирай >