14 неща, които трябва да направиш, преди да станеш на 35

Внимавай да не пропуснеш някое ;)

снимка: morguefile.com

Всяка кръгла годишнина е психологическа граница, след която минаваме в следващата графа на някои документи. В крайна сметка на 34 не сме много по-различни от на 35, но има няколко неща, които не ни отива да правим след определена възраст. В същото време е добре да сме ги направили поне по веднъж докато сме още млади. Оставяме настрана предразсъдъците, че до определена възраст трябва да си омъжена, да имаш собствен дом, автомобил и даден брой деца. Вместо това ти предлагаме някои наистина важни неща, които е добре да си направила преди да посрещнеш 35тия си юбилей ;)

Да си изгубила девствеността си – вероятно си го направила много отдавна, но все пак...

Да си се напивала безпаметно – така че да се налага да ти разказват какво се е случило снощи, защото не помниш половината нощ

Да си повръщала/пишкала на публично място – обикновено това е следствие от предишното. И все пак – на кого не се е случвало :)

Да си плакала в градския транспорт – тежък ПМС или просто кофти ден? Да, неизбежно е за теб и за всички останали в тролея...

Да си се влюбвала в най-неподходящия човек, който най-вероятно ти е разбил  сърцето . Знаеш как е ;) Пишеш му sms-и в неподходящо време, следиш го в социалните мрежи, звъниш му, не спираш да мислиш за него, а накрая просто разбираш, че не ви е писано да сте заедно ;)

Да не си си лягала цяла нощ и да отидеш на работа – отвратително усещане, напълно неописуемо и жестоко, но няма как да не го направиш поне веднъж. Това обикновено е следствие от тежко напиване, което продължава на сутринта, а ти отиваш на работа още пияна и се опитваш да се справиш с последствията. Тук можем да добавим и още нещо – Да си спала в офиса ;)

Да си правила секс за една нощ – все някога ще ти се случи. По-добре да е преди 35 ;)

Съседите ти да са викали полиция на шумно парти – Не ти ли се иска да организираш толкова грандиозно и мащабно парти, че на него да дойдат над 20 човека и да е толкова добро партито, че да дойде полиция :)

Да си целувала повече от един мъж в една нощ – принципно това трябва да го причислим към нещата, които трябва да направиш преди да станеш на 25, но пък никога не е късно за някое необмислено приключение

Да си имала любовна афера с колега от офиса – само внимавай, защото ако не ти се е случвало, значи не знаеш, че свалката с колега носи мнооого рискове. Основно за това какви ще бъдат отношенията ви след като свалката приключи и дали ще се отразят на работата. Но не можем и да отречем, че е вълнуващо – криете се от колегите, секс в офиса и повод да се разкрасяващ всеки ден преди работа ;)

Да отидеш по монокини на плажа – като ги гледаш всички тези жени на плажа, които си ходят само по монокини, не ти ли се иска и ти да разбереш какво е усещането. Какво пречи да опиташ поне веднъж да махнеш горнището на банския...

Да започнеш онлайн свалка – или поне да участваш в такава. Има си чар в това да се изчервяваш пред компютъра и да чакаш с нетърпение да видиш какво ти е написал в някой чат ;)

Да си се била с друга жена – не че провокираме насилие, но това е нещо важно, което всяка една от нас, все някога трябва да отметне.

Да си лежала по гръб в снега – снежните ангелчета са клише, но са ужасно забавни. Нали не си представяш как лягаш в снега на 50 годишния си юбилей...

Това със сигурност са някои доста откачени спомени, които обаче ще оцениш след години и ще им се радваш. Ако наближаваш някой юбилей и още не си ги свършила, нищо не ти пречи да опиташ. Само се постарай да не ги направиш всичките само за един ден, защото не сме съвсем сигурни какво ще остане от теб на следващия ;)

3 коментара »
Още по темата
Топ 20 на целите, които си поставяме в живота
Пет признака, че остаряваш
Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия
Осем знака, че трябва да се събереш с бившия си
Нещата, които той не трябва да разбира за теб
Петте неща, които задължително присъстват в дамската чанта
Препоръчваме още
Само за периода 1993-2010 г.: Земята се е наклонила с близо 80 см
Ориз + ябълки = перфектна комбинация за няколко килограма по-малко
Все повече жени плащат за секс
Да обикнеш Париж... не заради туристическите брошури
Ниското кръвно също може да бъде опасно: Тези шест симптома издават хипотонията
Невинна шега или замаскирана обида – 9 знака, че си жертва на пасивна агресия
Може ли тампонът да се изгуби в мен?
ТЕСТ: Как ще се справиш с предизвикателство в социалните мрежи?
Пет начина да се справиш с бившата му
Лошите съвети, които приятелките ти дават
„Мадоните на Ленинград“ от Дебра Дийн – обсадата на Ленинград оживява през съдбата на Ермитража
Зашеметяваща мозайка разкрива пет огромни звездни „детски градини“
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби