13 признака, че си много силна личност

Докато някои хора ще се изплашат от интензивната ти енергия, други ще я оценят високо!

13 признака, че си много силна личност

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Замисляла ли си се, че характерът ти е по-силен в сравнение с този на хората около теб? Не? Но това е напълно нормално - когато си силна личност, хич не ти прави впечатление колко интензивен е всъщност характерът ти, приемаш го като нещо нормално!

11 признака, че си по-силна, отколкото си мислиш

В този смисъл днес ти предлагаме малко храна за размисъл - 13 признака, че твоята ярка индивидуалност "помита" всичко около теб и оказва огромни влияние върху околните! 

Признак №1: Имаш ярко въображение 

Малко хора имат онова живо въображение, което притежават Дж. Р. Р. Толкин, Джордж Лукас или Джордж Р.Р. Мартин например. Ако си  от хората, които винаги са имали бурно въображение, можеш да бъдеш сигурна, че другите около теб не само оценяват това, но и са поразени от него. 

Признак №2: Ти си силно амбициозна 

Знаеш ли каква е разликата между амбициозните и неамбициозните хора? Вторите казват "Искам да бъда богат!", но нямат никакъв интерес да започнат бизнес или да изследват нова кариера. А има и едни други (първите), които работят на няколко места, докато разработват приложения и непрекъснато търсят начин да променят света.

Важно уточнение - тук не говорим само за пари! Говорим за онзи огън в корема, силен стремеж и страст, които те движат напред, дори когато другите хора стоят на едно място. 

Признак №3: Фокусирана си 

Днешният свят е пълен с разсейващи фактори. В тази реалност на клюки и разсейване фактът, че си фокусирана  върху целите си и преследваш това, което искаш, е огромно постижение. Хората го забелязват и се впечатляват от него, а понякога дори се плашат от него! 

Признак №4: Имаш дар слово 

Една много силна личност често се познава по силата на думите, които използва. Хората със силен характер могат да се възползват от живото си въображение и дълбоките си познания, за да нарисуват такава картина за околните, че да ги издигнат до висините на вдъхновението или да ги потопят в дълбините на отчаянието. Тонът на гласа и скоростта на говорене също понякога оставят хората без дъх. 

Признак №5: Отстояваш позицията си 

Нямаш навика да се преструваш на съгласна, за да няма конфликт или за да бъдеш приета някъде. Предпочиташ да те мразят заради това, което си, отколкото да те обичат заради това, което не си.

Не отстъпваш, когато те е грижа за нещо, независимо дали става въпрос за работата, личния ти живот или в друг контекст. Отстояваш позицията си, дори ако това кара другите хора да се чувстват неудобно или да се дразнят. Когато видиш лоша постъпка, не се затваряш очите и не се преструваш, че нямаш нищо против подобно поведение.

Всъщност ти никога не се преструваш, точно толкова просто е! 

Признак №6: Опълчваш се срещу несправедливостта 

Когато виждаш несправедливост и измама, не можеш да игнорираш. Това ти се струва съвсем нормално нещо, което всеки би направил, но не е така. За много хора това е риск, който предпочитат да не поемат. Те ще изчакат, докато някой друг заеме позиция или направи нещо за решаване на проблема. И този някой често си ти. 

Признак №7: Ти си едно истинско богатство от знания 

Имаш доста познания и обичаш да ги споделяте. Може да е конкретна област, за която знаеш много, или различни теми. Това е ценна и много силна черта!  

Признак №8: Обичаш страстно

Всеки може да се влюби до уши, просто някои са по-сдържани от други. Не и ти!

Ти се влюбваш силно или не се влюбваш въобще! А когато се влюбиш, това е или класическа любовна история, или трагедия. Обичаш пълноценно, лоялно и силно, като изразяваш чувствата си си без срам.

Не се интересуваш от "хладка" любов, ти не харесваш някого "донякъде". Или си вътре, или си вън. Няма средно положение!

Признак №9: Духовната страна не ти е чужда

Много хора са духовни или религиозни по един неангажиращ начин. Ти обаче изследваш духовната си страна със страст. Някои го мислят за странно или дори отблъскващо, но дълбокото изследване на духовното у човек е типична черта на хората със силен характер.

Признак №10: Имаш хобита и ги обичаш

Хобитата са ценна и незаменима част от един щастлив живот. Повечето хора имат хобита, но докато за някои това е нещо, което правят няколко пъти в месеца, за силните личности хобитата са съвсем друга "история". Те са запалени и разказват със страст за своите хобита и това определено ги откроява. Пък и винаги са готови да ги споделят с всеки, който иска да опита!  

Признак №11: Ти си умела съблазнителка 

Има какво да се каже за мъжа или жената, които знаят как да ухажват и съблазняват. Съвременните общества сякаш са изгубили това изкуство, правейки секса и съблазняването толкова физически, буквални и порнографски, че голяма част от вълнението просто е изчезнало... Но все още има хора, които знаят как да съблазняват бавно и изкусно... Ти от тях ли си? 

Признак №12: Уязвима си 

Мит е, че силните личности са неуязвими. Това е само един стереотип. Всъщност те разкриват много от себе си и чувствата си,  дори когато друг човек би предпочел просто да замълчи. Те са напълно автентични, което ги прави силно уязвими. 

Признак №13: Обичаш музиката 

Силните личности може да не свирят на никакъв инструмент, но са влюбени в музиката. 

Виж още:

Силата на утвържденията: 6 положителни фрази, които ще променят живота ти

Извикай щастието в живота си: 5 стъпки, с които да активираш закона за привличането

5 фрази, с които да промениш личната си философия, за да бъдеш щастлива

Източник: hackspirit.com
Коментирай »
Още по темата
8 ежедневни навика на успешните жени, които да изпробваш още сега 8 ежедневни навика на успешните жени, които да изпробваш още сега
10 истини за живота от Крис Прентис 10 истини за живота от Крис Прентис
17 признака, че си по-наблюдателна от повечето хора 17 признака, че си по-наблюдателна от повечето хора
11 признака, че си по-силна, отколкото си мислиш 11 признака, че си по-силна, отколкото си мислиш
Ако искаш да си жена с класа, сбогувай се с тези 8 начина на поведение! Ако искаш да си жена с класа, сбогувай се с тези 8 начина на поведение!
30 умения, които да усвоиш през 30-те 30 умения, които да усвоиш през 30-те
Седем истини, които никога да не забравяш Седем истини, които никога да не забравяш
13 вредни мисли, които да прогоните веднага 13 вредни мисли, които да прогоните веднага
5 фрази, с които да промениш личната си философия, за да бъдеш щастлива 5 фрази, с които да промениш личната си философия, за да бъдеш щастлива
Препоръчваме още
Земята има нова квазилуна Земята има нова квазилуна
Дори да сте генетично предразположени: Упражненията всеки ден намаляват риска от развитие на диабет тип 2 Дори да сте генетично предразположени: Упражненията всеки ден намаляват риска от развитие на диабет тип 2
Пет признака, че връзката ви е сериозна Пет признака, че връзката ви е сериозна
Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем
Нещата, които той задължително трябва да има Нещата, които той задължително трябва да има
ТЕСТ: Кой герой от "The Last of Us" си? ТЕСТ: Кой герой от "The Last of Us" си?
Нима е възможно?! Учени допускат, че усещането за бодрост след сутрешното кафе е плацебо ефект Нима е възможно?! Учени допускат, че усещането за бодрост след сутрешното кафе е плацебо ефект
9 факта за артишока, които не знаем 9 факта за артишока, които не знаем
Как правилно да извадим кърлеж и кога да потърсим лекар Как правилно да извадим кърлеж и кога да потърсим лекар
Васил Найденов и „Цвете за Гошо“ на Sofia Summer Fest 2023 Васил Найденов и „Цвете за Гошо“ на Sofia Summer Fest 2023
Мръсният въздух и тежкият COVID-19 свързани, ето как Мръсният въздух и тежкият COVID-19 свързани, ето как
Четири зодии, които винаги превръщат приятелството във връзка Четири зодии, които винаги превръщат приятелството във връзка
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби